AUTOMOBILIST DACHT OVER EEN STEEN GEREDEN TE ZIJN MAAR HET LEEK BIJ NADER INZIEN IETS ANDERS!!

0
477

~HIJ ZAL ZICH ACHTER DE OREN KRABBEN~

(Door een onverwachte, zorgelijke ontwikkeling tot nadenkengestemd zijn)


KALASIN:- Afgelopen weekend deed zich een vreemd ongeval voor, een Thaise man die zijn auto helemaal had volgeladen met voer voor zijn koeien, dacht over een steen gereden te zijn, bij nader inzien bleek het om een 45-jarige Thaise wandelaarster te zijn.

De man had het gras zo hoog op de achterklep van zijn auto gestapeld, zodat hij totaal geen zicht had, op hetgeen zich achter de auto afspeelde.

De Thaise man was op weg naar zijn boerderij om zijn koeien te voeren, toen hij tijdens het rijden een plof hoorde, de man dacht even over een steen gereden te zijn. Echter toen de man omkeerde om de steen van de weg te halen, bleek dat hij een wandelende vrouw overhoop gereden te hebben, de vrouw was op slag dood.

De automobilist die enorm geschrokken was, belde gelijk van de politie van Kalasin, welke in korte tijd op de plaats des onheils verscheen. De politie trof de uit het Lup sub-district afkomstige mevrouw Wan Preekarn liggend in een plas bloed op de pechstrook aan. De krant, schreef dat de helft van het hoofd van de vrouw was weggevaagd, nadat zij onder een wiel van de auto terecht was gekomen.

Een stukje verderop stond een oude witte Mitsubishi auto geparkeerd, de bestuurder zat te wachten op de komst van de autoriteiten.
De bestuurder bleek de 46-jarige Somsan Hongsuwan te zijn, op de achterklep van zijn auto lag een flinke berg gras gestapeld.

Somsan vertelde de politie dat hij haast had om zijn koeien eten te geven en had het gras in de haastigheid op de kofferbak van zijn auto gegooid. Hij wilde omkeren maar kon de weg niet goed overzien, zodat hij met behulp van zijn zijspiegels reed.

Hij vertelde een klap gehoord te hebben, waarbij hij dacht een paaltje geraakt te hebben of over een steen gereden te zijn.
Toen hij uit zijn voertuig stapte, besefte hij wat hij had veroorzaakt.Getuigen in de buurt, vertelde dat de vrouw bij vrienden op bezoek ging, toen zij uit de lokale bus gestapt was, werd zij overreden.

De politie heeft het lichaam van de vrouw vrijgegeven aan familieleden voor het verzorgen van de crematie en Somsan is in staat beschuldiging gesteld wegens nalatig rijden met de dood tot gevolg.

Het ongeluk gebeurde op zaterdag nabij Kalasin op Somdej district’sweg (Route 12) in het district Muang van Kalasin in Thailand’s noord-oost.

Informatie en bron:
Foto’s: 77Jowo
Re-writer: Olleke Bolleke
Bron: 77Jowo