AUTOINBRAAK IN PATTAYA | 120.000 BATH AAN WAARDEVOLLE VOORWERPEN FOETSIE !

1
723

~WIE EENS STEELT IS ALTIJD EEN DIEF~

(Als iemand ooit heeft gestolen zal die altijd blijven stelen)


PATTAYA:- Gisteren net na de slag van middernacht werd de politie van Pattaya verzocht om naar het centrum van de stad te komen, daar was op het parkeerterrein van een bekend restaurant een autoruit ingeslagen en was er een totaal van 120.000 Bath aan sierraden en geld vermist.

Toen de politie op het parkeerterrein aankwam rijden zat het slachtoffer, een 35-jarige Thaise man geduldig op hen te wachten.
Hij vertelde de politie dat hij met zijn familie in het aangrenzende restaurant had gegeten, toen zij na het eten huiswaarts wilde keren, voelde hij in de auto een warme luchtstroom, hij draaide zich om en zag dat het autoruit ingeslagen was en ontdekte dat zijn tas van de achterbank was verdwenen. Hij besloot gelijk om de politie te bellen.

Tegen de politie vertelde hij dat er in de tas een bedrag zat van 25.000 baht in contanten, een gouden ketting met een gewicht van 2 baht, welke ongeveer 39.000 Baht waard was, een gouden ring van iets meer dan 25.000 Baht, en een gouden boeddhistische ketting met een gewicht van 1 baht, die ietsje minder waard was dan 20.000 Bath was. Het totale verlies zou uitkomen op een kleine 120.000 Baht.

Het geld en goud vondt hij niet echt belangrijk, daar was overheen te komen, maar het verlies van de gouden boeddhistische amulet, zat hem echt dwars.

De politie heeft in het voertuig de vingerafdrukken veilig gesteld en zullen naar d beveiliging’s beelden van het restaurant en de omgeving bekijken. De politie zet overigens wel vraagtekens bij het personeel van het restaurant, maar iedereen bleef volhouden niets gezien of gehoord te hebben, wat hen zou kunnen helpen bij het oplossen van deze autoinbraak.

Informatie en bron:
Foto: Pattaya One News
Rewriter: Olleke Bolleke
Bron: Pattaya One News

1 REACTIE

  1. Twijfelde of hij zijn gouden ketting e.a. thuis moest laten om uit eten te gaan en besloot met kans op huisinbraak maar mee te nemen en in de auto te laten omdat restaurant goede parkeerbewaking had en hij risico van overval op de parkeerplaats niet wilde nemen. Heeft nog optie bankkluis huren en daar permanent bewaren.

Comments are closed.