AUSTRALISCHE MAN ZEER ZWAAR GEWOND NA GEWELDDADIGE AANVAL IN EEN POPULAIRE BAR IN PATTAYA

0
467

~ZOET GEDRONKEN, ZUUR BETAALD~

(Drank veroorzaakt heel wat leed)


PATTAYA:- Dit betreft een nog niet bevestigd bericht maar een Australiër zou zeer ernstige verwondingen hebben opgelopen en zou zelfs inmiddels overleden zijn nadat hij het slachtoffer was geworden van een gewelddadige aanval in een bar in Pattaya.

Het slachtoffer, waarvan aangenomen wordt dat hij van Australische komaf is, werd op afgelopen vrijdag 9 februari rond 18.30 uur aangevallen door een man in de Ruby Lounge, de aanwezige klanten en personeel waren zeer geschokt inzake dit onverwachte geweldsdelict.

Volgens de berichten op sociale media raakte het slachtoffer betrokken bij een confrontatie met een groep van 4 a 5 buitenlandse mannen die naar verluidt erg dronken waren en zich bijzonder agressief gedroegen.

Het is onduidelijk hoe of waarom de confrontatie begon, maar volgens een getuige zou een van de groep mannen het slachtoffer benaderd hebben en hem meerdere keren in zijn gezicht geslagen hebben.

Toen het slachtoffer op de grond kwam te vallen, stampte de aanvaller vervolgens meerdere keren op zijn hoofd, zo beweerde een getuige van dit geweldsdelict in de Facebook groep Pattaya 24/7 .

“Hij [de aanvaller] stampte met zijn voet midden in het gezicht van de Australiër slachtoffer] minstens 10-15 keer met volledige kracht. Dat hele incident duurde waarschijnlijk 20 seconden “, zo schreef de poster.

De getuige beweerde dat het slachtoffer buiten bewustzijn was geraakt en had gruwelijke verwondingen aan zijn gezicht opgelopen.

Hij vertelde ook dat enkele van deze groep dronken lui foto’s maakten van het slachtoffer terwijl hij op de grond lag en roemde hun vriend voor zijn prestatie. Ze maakten totaal geen haast om uit de lounge weg te komen, maar waren verdwenen voordat de ambulance arriveerde.

De verslaggever van Thaivisa heeft het incident niet kunnen bevestigen en heeft tegenstrijdige berichten ontvangen over de toestand van het slachtoffer, waarbij een getuige heeft gezegd dat het slachtoffer later in het ziekenhuis zou zijn overleden.

Het is niet bekend of de politie het incident onderzoekt.

Informatie en bron:
Foto’s: ThaiVisa
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: ThaiVisa