Home Algemeen AUSTRALISCHE BENDELEIDER MAG THAILAND NIET BINNEN

AUSTRALISCHE BENDELEIDER MAG THAILAND NIET BINNEN

0
AUSTRALISCHE BENDELEIDER MAG THAILAND NIET BINNEN

~GEHOOR WEIGEREN~

(Er niet op in gaan)


SAMUT PRAKAN:-  De leider van een verboden Australische motorbende, Mick Murray is niet door de immigratie op Suvarnabhumi Airport gekomen, ondanks het feit dat zijn borgtocht voorwaarden hem toestonden het land te verlaten.

De bendeleider van de Comachero motorbende heeft 100 aanklachten wegens fraude. Hij mocht van de rechtbank in Melbourne reizen naar Thailand en Dubai.

Dat deed Murray, hij was van plan om 5 nachten in Bangkok en 10 in Dubai door te brengen. Edoch, bij aankomst in Bangkok dacht de immigratie daar heel anders over. Die zagen een nog niet veroordeelde crimineel liever gaan dan komen. Hij mocht het land niet in, en kon direct op de eerste vlucht terug naar huis.

Murray wordt van fraude verdacht, hij en zijn medeplichtigen hebben bij een Australisch verzekeringsbedrijf een valse aanvraag ingediend van $ 1 miljoen.

De Australische politie was niet in staat om vrij op borgtocht te voorkomen, maar Murray moet zich nu in Australië gedeisd houden. Hij landde op Tullamarine Airport op zaterdag.

De Australische politie zegt dat hem toegang tot Thailand werd geweigerd. Waarom? “Dat is een zaak van de Thaise politie.”

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger
Content: B. Botje in Centraal Thailand
Bron: The Thaiger