Home Algemeen AUSTRALIËRS EN NIEUW-ZEELANDERS KUNNEN BINNENKORT MOGELIJK GEBRUIK MAKEN VAN DE AUTOMATISCHE POORTJES OP SUVARNABHUMI

AUSTRALIËRS EN NIEUW-ZEELANDERS KUNNEN BINNENKORT MOGELIJK GEBRUIK MAKEN VAN DE AUTOMATISCHE POORTJES OP SUVARNABHUMI

0
AUSTRALIËRS EN NIEUW-ZEELANDERS KUNNEN BINNENKORT MOGELIJK GEBRUIK MAKEN VAN DE AUTOMATISCHE POORTJES OP SUVARNABHUMI

~EEN STREEPJE VOOR HEBBEN~

(Meer mogen dan een ander)


SAMUT PRAKAN:- De directeur van de luchthaven Suvarnabhumi bij Bangkok heeft gezegd dat Australiërs, Nieuw-Zeelanders en Japanners worden beschouwd als de eerste gebruikers van automatische paspoortcontrole poorten.

De toeristen uit Singapore en Hong Kong konden deze service al eerder gebruiken.

De aankondiging kwam van Khun Sutheerawat Suwannawat toen hij aankondigde dat de luchthaven een aanvraag voor een budget van 200 miljoen baht bij de Airport Authority of Thailand zou indienen om volgend jaar acht extra “Auto Gates” te installeren.

De passagiersdrukte op de luchthaven neemt alsmaar toe zo beweerde hij, dus we moeten er een beetje vaart achter zetten.

Momenteel zijn er 16 automatische paspoortcontrole poorten,
acht inkomend en acht uitgaand. Toeristen uit Singapore en Hong Kong kunnen er twee gebruiken.

De correspondent van het INN News citeerde khun Suwannawat als zeggend dat de luchthaven wachtte om te zien of de nieuwe nationaliteiten “geschikt” waren om de poorten te gebruiken.

De nieuwe poorten zijn nodig om de druk op de luchthaven te verlichten. Een andere hoge functionaris zei dat er op dit moment 93 pascontrole balies zijn voor inkomende toeristen en 62 voor vertrekkende toeristen.

De ambtenaar beweerde dat meestal mensen binnen 15 minuten de controles passeren, maar op drukke tijden zou het tot 45 minuten per persoon kunnen oplopen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: INN
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: INN