ASPIRANT KOPERS WACHTEN OP HUN POEN TERWIJL HET JOMTIEN CONDO PROJECT OP DE FLES GAAT

0
646

~ALS ER ÉÉN SCHAAP OVER DE DIJK IS, VOLGEN ER MEER-~

(Als één persoon iets nieuws gedaan heeft, durven de anderen ook)


PATTAYA: – Meer dan honderd Thaise en buitenlandse investeerders wachten nog steeds op de teruggave van hun geld nadat een van Pattaya’s grootste en meest luxueuze appartement projecten failliet is gegaan

Alle bouwactiviteiten zijn op het terrein van het Centara Grand Residence in Jomtien, zelfs de bewaker moet nog gezocht worden, nadat gebleken is dat de projecteigenaar een schuld had van meer dan 911.000.000 baht, zo omschreef 77jowo deze tragedie.

De projecteigenaar Basil Development Co Ltd heeft om meer tijd gevraagd aan zijn crediteuren om stortingen, aflossingen en aanbetalingen later aan hun terug te betalen, dit ondanks gerechtelijke bevelen die de rechtbank heeft uitgevaardigd.

Gisteren kwamen een aantal Thaise investeerders van het project bij elkaar om voor de bouwplaats te protesteren met protestborden en banners, zij riepen daarmee de media op om te helpen bij hun mogelijk verlies van hun spaargeld.

Inmiddels is gebleken dat het om honderden miljoenen bath gaat, een bedrag Basil Development überhaupt niet in kas heeft laat staan dit te kunnen uitbetalen, het ziet er dan ook nara uit deze naast investeerders ook ‘Jan met de pet’ die ooit gedroomd hadden een mooi appartementje in deze badplaats te krijgen en daar jaren voor gespaard hadden, achter het net zullen vissen.

Het Centara Grand Residence was bedoeld om een van de meest luxueuze ontwikkelingen in het gebied te worden, echter het zal niet zo ver komen. Een waar Thais spreekwoord luidt dan ook…. ‘schoonheid is slechts één huidvel dik’

Informatie en bron:
Foto: 77jowo
Rewriter: Olleke Bolleke
Bron: 77jowo