AMERIKAANSE POTLOODVENTER IN PAI NA ZIJN PERFORMANCE IN POLITIEHECHTENIS GESTELD

1
752

~HET MOET EEN WIJZE HAND ZIJN DIE GEKKEN SCHEREN KAN~

(Het is niet eenvoudig met een dwaas om te gaan)


PAI:- Een Amerikaanse man zit in Pai in politiehechtenis nadat hij zichzelf naakt aan een groep kinderen heeft vertoond. De man, 66, wiens naam nog niet is vrijgegeven, zou een groep van 7 of 8 kinderen in de leeftijd van 2 tot 9 jaar in de Pakham-tempel in Pai hebben benaderd waarna hij zijn broek liet zakken om zijn “Willy” te laten zien, onderwijl vertelde hij de kinderen wat hem opwond.

De details van dit walgelijke incident, die afgelopen dinsdag plaatsvond, werden door de vader van een van de kinderen op de Facebook-groep Our Pai Family onthuld.

De vader ging naar de politie nadat alle kinderen in de groep hetzelfde verhaal aan hem hadden bevestigd.

De politie ging naar de tempel en vroeg de beveiligingsbeelden van het CCTV op, op de beelden bleek dat de kinderen geen fabeltje hadden verteld, zo schreef de vader.

 

“… hier zijn enkele foto’s van het CCTV systeem, die laten zien dat hij op mijn dochter gemunt heeft, haar grijpt, haar vasthoudt, op haar hoofd kust waarna haar vriendje te hulp kwam en dan zijn broek weer ophees, zo wat in de posting te lezen.

“Als je je afvraagt ​​waarom hij bloedt, komt dat omdat hij tijdens het wegrennen struikelde en met zijn hoofd op de grond terecht kwam.”

Om de videoclip te bekijken, klik even op deze link:

Geplaatst door Tom Baroni op donderdag 19 april 2018

Informatie en bron:
Foto’s: ThaiVisa
Content: Olleke Bolleke in Chiang Mai
Bron: ThaiVisa

1 REACTIE

Comments are closed.