Home Featured ALLEMAAL NAAR DE KAPPER EN MORGEN OP DE LOOPBAND, ZO LUIDDE DE OPDRACHT VAN DE POLITIECOMMISSARIS PATTAYA

ALLEMAAL NAAR DE KAPPER EN MORGEN OP DE LOOPBAND, ZO LUIDDE DE OPDRACHT VAN DE POLITIECOMMISSARIS PATTAYA

0
ALLEMAAL NAAR DE KAPPER EN MORGEN OP DE LOOPBAND, ZO LUIDDE DE OPDRACHT VAN DE POLITIECOMMISSARIS PATTAYA

~ZIJN WIL IS WET~

(Als wat hij wil niet gebeurt, dan ontstaan er grote conflicten)


PATTAYA:- De hoofdcommissaris van politie Pattaya, Khun Apichai Krobpetch heeft zijn hele kopte opdracht gegeven om hun persoonlijk voorkomen op te knappen.

Misschien dat sommige van u denken, dat er meer aan de hand is, maar neen, het korps moet er gewoon presentabeler uitzien.

Deze bevelen kwamen overigens niet uit de koker van Khun Apichai zelf, maar het hoofd van de Thais politie, generaal akthip Chaijinda had vorige week orders voor deze metamorfose gegeven, de haardracht moet korter, het uniform moet er onberispelijk uitzien en een agent behoord geen extra bagage bij zich te dragen in de vorm van enkele kilo’s meer.

De kappers slaagden er gisteren in om ongeveer de helft van de 470 officieren op het politiebureau van een keurige coupe te voorzien.

Een verslaggever van SanookNews schreef dat deze voorschriften niet nieuw waren, het hoofd van de landelijke politiemacht wil gewoon dat al hun officieren een standaard gezicht aan het publiek presenteren. Officieren die zich niet houden aan de regels worden gestraft.

Maar het blijft niet alleen bij de haarverzorging, de korpsleiding heeft ook laten weten dat te zware politieagenten op de tredmolen moeten om lichaamsgewicht te verliezen of anders….

Informatie en bron:
Foto’s: SanookNews
Content: Olleke Bolleke
Bron: SanookNews