Home Algemeen AAN DE JULIANALAAN IN ERMELO KOMT THAIS RESTAURANT “LAZY TIGER”

AAN DE JULIANALAAN IN ERMELO KOMT THAIS RESTAURANT “LAZY TIGER”

0
AAN DE JULIANALAAN IN ERMELO KOMT THAIS RESTAURANT “LAZY TIGER”

~DAT IS DE AARD VAN HET BEESTJE~

(Het karakter van iemand)


ERMELO:- Yes! Er komt een nieuw restaurant in Ermelo aan de Julianalaan. Voor de meeste eet-liefhebbers: deze keuken is er volgens de ondernemers nóg niet.

Heb jij de rondspringende tijgers op de zomerbraderie in Ermelo gespot?! Dan hád je al kunnen weten dat er iets bijzonders staat te gebeuren.

Heb je het nieuws totaal aan je voorbij laten gaan? Dan hebben wij een leuk nieuwtje voor je! Romy Heckmann en Kristiana Gederte schminkte zichzelf om tot tijgers en verspreidde op ludieke wijze dat er een nieuw restaurant in Ermelo komt met de naam ‘Lazy Tiger’.

Het restaurant is nog volop in aanbouw, maar Romy en Kristiana zijn al super enthousiast. Romy: “De keuken wordt Thais Aziatisch en de chef-kok is afkomstig uit Thailand.” En er is nog meer ‘nieuws’, want het restaurant wordt ook van buiten omgetoverd. Romy: “Wat het restaurant ook speciaal maakt is de grote vrije tuin die er gaat komen. Met Thaise ‘hutjes’ waar in gegeten kan worden.”

Het pand wordt gebouwd naast ’t Zomernest in Ermelo waar Kristiana al 8,5 jaar werkt. Helaas moeten we nog wel even wachten tot het pand helemaal klaar is, want in april 2020 staat de opening gepland. Tot die tijd wachten wij in spanning af!

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: indebuurt
Content: Nicole Berkouwer
Bron: indebuurt.nl