0
117

~MEISJES DIE BLOEMEN VRAGEN MAG JE KUSSEN ZONDER TE VRAGEN~

(Een aanmoediging om meisjes met bloemen te kussen)


UBON RATCHATHANI:- Olleke Bolleke wilt u graag eens uitnodigen om een lotusmeer in de provincie Ubon Ratchathani te bezoeken, om daar te genieten van de prachtige aanblik van bloeiende witte en roze lotussen, het is absoluut de moeite waard, dat kan ik u verzekeren!

Het 15 rai grote meer, dat in het subdistrict Tha Lad ligt, is een populaire toeristische bestemming in de provincie Ubon Ratchathani welke vaak voor de Thaise bevolking in het weekend wordt bezocht. Voor ons als vakantieganger danwel expat is deze bloemenpracht natuurlijk de hele week door te bekijken omdat wij hier toch op vakantie zijn of van onze oude dag genieten.

Het meer staat bekend als Bueng Bua Ban Tha Lad en trekt het meer bezoekers uit alle windstreken van Thailand. Het staat ook bekend als een perfecte plek voor mensen die wat ontspannen tijd met hun geliefden willen doorbrengen.

De zoet ruikende lotuszaden bij het meer te koop om thuis in uw eigen vijver op te kweken. Degenen die op zoek zijn naar een natuurlijk uitje of van plan zijn om het meer te bezoeken, moeten voor begin oktober daar naar toe gaan, want in de maand oktober zelf beginnen de lotussen te verwelkomen en dan ruikt het daar ook stukken minder “fleurig”

Olleke Bolleke in Noordoost Thailand