81 JAAR OUDE WINKELEIGENARESSE IN CHONBURI MEPT OVERVALLER DE WINKEL UIT

0
304

~ZICH IN HET HOL VAN DE LEEUW WAGEN~

(De tegenstander op eigen terrein opzoeken)


CHONBURI:- Een 81-jarige eigenaresse van een supermarktketen in Chonburi heeft zich als een leeuw verweerd tegen een overvaller die ondanks haar felle verzet toch 1300 Baht wist buit te maken en het hazenpad koos, aldus de politie.

De politie zei dat de overval om gistermiddag om 16.00 uur plaatsvond in een supermarkt in Tambon Surasak van het district Si Racha in Chonburi.

De bejaarde winkelierster khun Naruemol Intharachote liep lichte kneuzingen aan haar knieën en voet tijdens het gevecht op.

Ze vertelde dat de overvaller die op een motor aan was komen rijden voor 35 Baht aan goederen had gekocht, hij gaf haar twee briefjes van 20 baht en zij wilde hem 5 Baht wisselgeld teruggeven.

De overvaller liep weg en kwam later terug, waarna hij beweerde dat hij haar een 1,000 Baht biljet gegeven had en wilde meer geld.

Hij liep toen naar de geldlade, waar Naruemol hem vandaag mepte, maar de man slaagde er toch in om 1.300 te pakken. Ze duwde hem vervolgens de winkel uit, waarna hij op zijn motorfiets wegvluchtte.

Informatie en bron:
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation