Home Algemeen 72-JARIGE THAISE MAN GEDOOD DOOR ELEKTROCUTIE TIJDENS REPARATIEWERKZAAMHEDEN AAN ZIJN HUISJE OP PHUKET

72-JARIGE THAISE MAN GEDOOD DOOR ELEKTROCUTIE TIJDENS REPARATIEWERKZAAMHEDEN AAN ZIJN HUISJE OP PHUKET

0
72-JARIGE THAISE MAN GEDOOD DOOR ELEKTROCUTIE TIJDENS REPARATIEWERKZAAMHEDEN AAN ZIJN HUISJE OP PHUKET

~HIJ HEEFT HET BUSKRUIT NIET UITGEVONDEN~

(Niet bijster slim zijn)


PHUKET:- Als ik dit soort artikeltjes plaats gaat er altijd even een rilling door mijn berenlijfje, in Phuket is vanmorgen een 72 oud Thais baasje gestorven nadat hij was geëlektrocuteerd door een blootliggende stroomdraad terwijl hij zijn dak in het dorp Pa Khlok aan het repareren was.

Het was geen bedreven handyman want hij had de stroomkabel verlengd met blootliggende draden die hij weer in het stopcontact gefrummeld had.

Khun Sophanat Nayao, kapitein bij de politie van Thalang werd opgeroepen om naar het huis van khun Saem Intharat in Moo 4 Pa ​​Khlok te komen.

Toen de Politie- en reddingswerkers ter plekke aankwamen vonden ze het het lichaam van de 72-jarige man op de brits bij het bescheiden onderkomen van de man.

De politie merkten op dat khun Saem gekleed was in crèmekleurige shorts en geen shirt droeg, ze vonden geen sporen van een worsteling of een gevecht op zijn lichaam.

De dochter van de khun Saem, de 42-jarige Boonkert Intharat vertelde de politie dat haar vader op het dak was geklommen om reparaties uit te voeren met een elektrische boormachine.

Terwijl ze klusjes voor het huis deed, hoorde ze de stem van haar vader en iets dat op de grond kwakte.

Khun Boonkert haastte zich onmiddellijk naar de achterkant van het huis om haar vader op de grond te vinden, roerloos en met een elektrische kabel die hij gebruikte als verlengsnoer dat nog steeds met zijn nek in contact stond.

Ze verwijderde de stroomkabel om haar vader aan te kunnen raken voordat ze hem controleerde om daarna de politie en reddingswerkers te bellen, zei ze.

Later liet ze zijn lichaam door de buren op een brits leggen.

Khun Boonkert accepteerde de dood van haar vader als een ongeluk en begon met de voorbereidingen van de begrafenis van haar vader, zo noteerde kapitein Sophanat dit nare incident.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Eakkapop Thongtub
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Phuket News