70 SCHOLIEREN DOODZIEK NA HET ETEN VAN DE SCHOOLUNCH IN NAKHON PATHOM

0
357

~IN HETZELFDE GASTHUIS ZIEK LIGGEN~

(Aan dezelfde kwaal lijden)


NAKHON PATHOM:- Ongeveer 70 studenten van de Jian Hua School in het district Bang Len van Nakhon Pathom zijn gisteren doodziek geworden na het nuttigen van de schoollunch.

Vijfentwintig van de studenten werden naar het 17e Somdet Phra Sangkharat Hospital in Supan Buri gestuurd, zij vertoonden symptomen van een zware voedselvergiftiging, verscheidde hadden ernstige diarree, moesten braken en sommige hadden zelfs epileptische aanvallen.

Een 26-jarige docent, khun Manasawee Phutthapol, zei dat ongeveer 70 studenten symptomen van voedselvergiftiging hadden ontwikkeld na het gebruik van de lunch waarna de leraren 25 zwaarst getroffen studenten naar het ziekenhuis lieten brengen.

De directeur van het ziekenhuis, Dr Suparit Hengkrawit verklaarde dat de studenten hoogstwaarschijnlijk last hadden van voedselvergiftiging na het nuttigen van twee gerechten.

Gistermiddag herstelden bijna alle studenten terwijl slechts één studentje, een meisje van Mathayom 3,in het ziekenhuis bleef voor medisch toezicht.

Vautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: nokgrajoknews
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: nokgrajoknews