70 JAAR OUDE ZWITSER VERLIEST DE MACHT OVER HET STUUR EN BELAND OP ZIJN KOP IN DE GRACHT IN SATTAHIP

0
405

~DAT IS DE WERELD OP Z’N KOP~

(Het tegenovergestelde van wat normaal en logisch is)


SATTAHIP:- Gistermiddag om 13.00 uur kwam bij Politie kapitein Mr. Kanchanapat Pattaveesuda, hulp rechercheur op het politiebureau Sattahip de melding binnen dat er een auto-ongeluk had plaatsgevonden tegenover het gebouw van de CAT, de bestuurder zou met auto en al in de gracht zijn terecht gekomen.

Toen het politieteam ter plaatse kwam, zag men van afstand al een witte Honda op zijn kop in de gracht liggen, de auto was zwaar beschadigd?
De chauffeur en zijn zou bevonden zich nog in de verongelukte auto, de ongelukkige automobilist bleek de 70-jarige Konrad Albert Witsch uit Zwitserland te zijn, de man was behoorlijk gewond, zijn Thaise vrouw, de 53-jarige Mw. Yupin Witsee had rugletsel.

Een inderhaast opgeroepen reddingsdienst verleenden aan beide slachtoffers de eerste hulp, waarna beiden op een brancard naar het koningin Sirikit ziekenhuis werden vervoerd.

Kapitein Kanchanapat ondervroeg iemand, die beweerde ooggetuige van het ongeluk te zijn, deze man vertelde dat de auto richting Pattaya reed en plots begon te slingeren voordat het in de gracht terecht kwam, deze man dacht dat het kwam door het gladde wegdek.

Bron: PattayaDailyNews