7/ELEVEN IN BANGKOK BEGINT NU OOK MET EEN STOMERIJ EN WASSERVICE, VOLGEND JAAR IS DEZE SERVICE IN HET THAILAND BESCHIKBAAR

1
289

~GENOEG LIGT OP HET KERKHOF~

(Mensen hebben nooit genoeg tijdens hun leven)


BANGKOK:- Een 7/Eleven in Bangkok introduceerde vandaag een nieuwe service, naast dat u er van smooties, een lekkere kaas-tostie kunt genieten, kunt u sinds vandaag daar ook uw wasgoed brengen.

De verwachting is dat het een 24-uurs service gaat worden, welke in het midden van 2019 zich zal uitbreiden naar de rest van de 7/11-winkels van het land.

De lokale bewoners die in de buurt van deze winkel wonen, hebben de prijslijsten al doorgespit, voorlopig vinden de Thais het flink aan de prijs, maar de 7/Eleven kennende zal daar nog wel aan gesleuteld worden.

De prijslijst ziet er voorlopig als volgt uit:
• Shirts, handdoeken, spijkerbroeken: 30 Baht
• Beddengoed: 150 Baht
• Dekbedden en alle overtrekken: 349 Baht

Voor chemisch reinigen …
• Shirts: 110 Baht
• Sneakers: 350 (314)Baht
• Leren jassen: 450 Baht
• Overjassen: 450 Baht

De actieprijzen voor de nieuwe dienst zijn op dit moment ongeveer 10% minder. Maar het tarief voor ondergoed en andere persoonlijke spullen werden niet vermeld, waardoor bij de Thais nu de gedachte heerst dat het 7/Eleven personeel liever geen persoonlijke underwear van klanten in hun handen willen hebben.

Wanneer de klanten vandaag hun wasgoed brengen, kan het de volgende dag worden opgehaald. Als het wasgoed niet binnen drie dagen is opgehaald, dan krijgt de klant een sms’je en wordt het aan huis bezorgd.

Spring News beschrijft de one-stop-supermarkt en wasserij, een samenwerking tussen CP All, de eigenaren van 7/11, en Cleanmate Company, als een ‘helder idee’.

De 7/Eleven waar deze service beschikbaar is, ligt in het gebied Asoke, Silom Soi 9, Din Daeng en Viphawadee Soi 64. Het is de bedoeling dat volgend jaar 80% van de 7/Eleven’s de service in het nieuwe jaar beschikbaar hebben.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Springnews
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Springnews

1 REACTIE

  1. Waarom deze reclame?
    Hopelijk blijven alle buitenlanders gewoon naar de vele kleine wasserijtjes gaan!!
    Want het gevolg is natuurlijk dat die nu ook verdwijnen, nadat alle kleine kruidenierszaken het niet meer konden volhouden.

Comments are closed.