500 KILO MARIHUANA IN KHON KAEN IN BESLAG GENOMEN, DE DRUGSMOKKELAAR WEET TE ONTSNAPPEN

0
357

~WIE ONTSNAPPEN WIL UIT DE KERKER VAN EEN LUCHTKASTEEL, HEEFT EEN TOUW NODIG DAT STERKER IS DAN HEMZELF~

(Wees ten alle tijde realistisch)


KHON KAEN:- De politie van Khon Kaen heeft vanmorgen 500 kilo marihuana in beslag genomen nadat een pick-up truck tot stoppen was gedwongen maar helaas kon er géén arrestatie verricht worden.

Politie generaal Surachai Khuantejakup, hoofdcommissaris van het Provinciaal Politiebureau 4, vertelde tijdens een persconferentie dat de 500 kilo marihuana gevonden nadat de politie trachtte een pick-up truck tot stoppen te dwingen, de chauffeur gaf vol gas, maar kwam een paar kilometer verderop de Ban Song Hon Road in Ban Nong Tik in de berm terecht waarbij het voertuig kantelde.

Toen de politie ter plekke aankwam, was de pick-up chauffeur al ontsnapt.

Generaal Surachai verklaarde dat de politie had vernomen dat drugs over de grens van Nakhon Phanom via Khon Kaen naar een zuidelijke provincie gesmokkeld zou worden.

De politie zou via een tip vernomen hebben dat een bende via Khon Kaen een enorme hoeveelheid marihuana zou smokkelen, zodat de politie controleposten opstelde.

Hij zei dat de chauffeur van de pick-up de hoofdweg probeerde te ontwijken en een secundaire weg gebruikte om arrestatie te voorkomen, maar het ongeluk verhinderde de verdere smokkel van de drugs.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation