50 JARIGE LERARES IN CHONBURI UIT HAAR AUTO GETROKKEN EN MISHANDELD

0
713

~SPIJKERS MET KOPPEN SLAAN~

(Er serieus werk van maken)


CHONBURI:- Vorige week werd een 50-jarige lerares door een Thaise man uit haar auto gesleurd nadat zij met haar auto zijn pick-up truck geschampt had.

De woede-uitbarsting van de man werd van A tot Z door de camera van een CCTV systeem vastgelegd. Op de beelden was te zien dat de Thaise man de lerares van de Saen Suk School, Khun Phiangreuthai uit de auto trekt en haar aftuigt.

Ze werd geschopt en geslagen en kwam in het ziekenhuis terecht met meerdere kneuzingen en gezichtsblessures.

Alleen de tussenkomst van toegesnelde omstanders zorgde ervoor dat de oudere dame het nog redelijk maakt, dit geweldsincident zou al op 16 april gebeurt zijn.

Nadat de vrouw enigszins hersteld was van haar blessures, ging zij gisteren naar het politiebureau van Chonburi toe om officieel aangifte te doen. Om enigszins beslagen ten ijs te komen had zij de doktersverklaring bij zich als ook een kopie van de CCTV beelden en vroeg aan de wachtcommandant of zij al vorderingen gemaakt hadden met hun jacht naar deze gewelddadige dader.

Gelukkig was er goed nieuws, de politie vertelde haar dat de man gearresteerd was en dat hij ze de man stevig hadden toegesproken.

Daar was Khun Phiangreuthai niet content mee, ze verlangt dat de politie deze molest-zaak zwaarder aanpakt, zodat zij in overweging neemt om haar aanklacht in te trekken en opnieuw aangifte van zware mishandeling dan wel doodslag in te dienen.

Informatie en bron:
Foto’s: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: SanookNews