49-JARIGE DEENSE TOERIST OVERLEEFT RITJE VAN TAK NAAR PATTAYA NIET

0
606

~ZIJN LEVEN IN DE WAAGSCHAAL STELLEN~

(actie ondernemen waarbij het eigen leven in gevaar kwam)


PATTAYA:- Een taxirit van Tak naar Pattaya is dodelijk beëindigd voor een toerist uit Denemarken, toen de chauffeur tijdens de rit tegen de lantaarnpaal aanreed en omsloeg.

Politie kapitein Jamrat Chatwet van het politiebureau Khanu Woralaksaburi vertelde, dat hij er van in kennis werd gesteld dat er zich gisteren op de weg van Phahonyothin Road in Don Taeng subdistrict in de provincie Kamphaeng Phet een ernstig ongeluk had voorgedaan

“Het ongeval vond plaats tussen kilometer 395 en 396 op Phahonyothin Road, kapitein Jamrat Chatwet trof daar een totaal vernielde een geelgroene taxi met het nummerplaat ม ข 9000 Bangkok, de auto lag op de kop in het midden van de weg.

De bestuurder en zijn twee passagiers op de achterbank, een Thaise vrouw en een 49-jarige toerist uit Denemarken, zaten nog in de auto toen reddingswerkers aankwamen. “Alle drie inzittenden harte. zeer ernstige verwondingen,” zei Kapitein Jamrat. De Thaise bestuurder, de 51-jarige Surasak Jandaeng, liep een schedelbreuk op, de 26-jarige vrouw genaamd Daeng Sukgun een gebroken rechterarm.

Wat de Deense toerist betreft, voor hem kwam helaas alle hulp te laat. De man, die de politie identificeerde als Thomas Barsch, had zodanig verwondingen dat hij was overleden voordat ambulance ter plekke was.
De ambulance bracht hem naar het ziekenhuis van Khanu Woralaksaburi; De twee gewonde Thaise passagiers werden met spoed naar Kamphaeng Phet ziekenhuis gebracht.

Een paar uur na het fatale ongeval was de toestand van de chauffeur stabiel genoeg om hem te ondervragen “De heer Surasak vertelde ons dat hij van Bangkok naar Trat was gereden om de heer Barsch en zijn vriend mevrouw Daeng op te halen en hen naar Pattaya te brengen”, aldus kapitein Jamrat.

De politie heeft de Deense ambassade van het overlijden van de heer Barsch al in kennis gesteld. Het onderzoek is nog steeds aan de gang.

Informatie en bron:
Foto’s: Facebook
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Facebook