39-JARIGE BELGISCHE MAN KOMT TIJDENS HET MOTORRIJDEN MET ZEER HOGE SNELHEID OP PHUKET OM HET LEVEN

0
1072

~VAN HET CONCERT DES LEVENS HEEFT NIEMAND EEN PROGRAM~

(Niemand weet hoe het leven zal gaan verlopen)


PHUKET: – De 39-jarige Frederik M. uit België kwam vanmorgen vroeg te overlijden nadat hij in Rawai met hoge snelheid tegen de vangrail van de weg reed.

Kolonel Thada Sodarak van het politiebureau Chalong heeft dit tragisch ongeval bevestigd en vertelde dat de man géén valhelm droeg.

Het ongeval zou zich vanmorgen om 06:00 uur voor het kantoor van de tunnel-bouwmaatschappij op de Viset Road in Rawai hebben voorgedaan.

Rechercheurs van de politie Chalong gingen samen met de reddingswerkers van de forensische politie en medewerkers van de gemeente Rawai op zoek naar het lichaam van een buitenlandse man die met zijn gezicht naar beneden onder een vangrail van weg lag. Hij droeg een olijfkleurig T-shirt en een grijze broek.

Op het lichaam vond de politie een Europees rijbewijs, een ATM-kaart van Bank of Ayudhya en een pakje sigaretten.

De man had twee wonden aan het hoofd opgelopen, had verder ernstige kneuzingen aan de linkerkant van zijn lichaam, wonden aan zijn rechterknie en linkerbeen. Hij bloedde uit zijn mond en neus.

De man had een lotusbloemtattoo op zijn linkerbeen, een tatoeage van twee tijgers op zijn rug en het woord ‘Jupiler’ samen met zwarte bizon getatoeëerd op het rechter schouderblad.

De politie zei dat ze ter plekke wielafdrukken in de grasrand aan de kant van de weg vonden en bloed op de wegberm.

Een zwarte ‘Stallions’ motor lag op ongeveer 70 meter afstand van het stoffelijke overschot.

Informatie en bron:
Illustraties: ThaiRath
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: ThaiRath