25 THAISE VROUWEN OP PANANG GEARRESTEERD VOOR HET PIKANT DANSEN OP HET PODIUM

0
523

~OOG OM OOG, TAND OM TAND~

(Wraak nemen voor onrecht dat is aangedaan, door de dader precies hetzelfde aan te doen)


PANANG:- De leden van een speciaal Maleisisch politieteam van de Anti-Vice, Gambling and Secret Societies Division (D7) arresteerden eerder deze week 25 dames die op een podium in een entertainment centrum gewaagde pasjes vertoonde.

De commandant van het Penang Criminal Investigations Department, Mr. Datuk Zainol Samah verklaarde dat alle vrouwen, in de leeftijd tussen 20 en 40 jaar oud, rond 23:50 uur werden gearresteerd wegens misbruik van hun sociale bezoekerspasjes.

Dit wordt beschouwd als een overtreding op grond van Regulation 39 (b) van de Immigratie regels uit 1963.

“De politie is een week geleden beginnen met het innen van inlichtingen om de immorele activiteiten te controleren die over het entertainmentcentrum werden gemeld.

Tijdens de inval van afgelopen nacht droegen alle dames pikante kleding,” zo vertelde de Maleisische commandant.

Er werden acht Bengaalse mannen, twee Indonesische mannen en een Pakistaanse man, allen in de leeftijd van tussen de 20 en 50 jaar oud, die daar ook werkten, aangehouden.

De politie pakte ook de eigenaar op, een man van in de dertig, voor verder onderzoek.

“Uit het verder onderzoek bleek dat het buiten het feit dat het entertainment’smcentrum geen geldige bedrijfsvergunning had, er ook buitenlanders zonder vergunning werkten, zij zouden als Guest Relations Officer (GROS) werken,” zei Zainol, eraan toevoegend dat de vrouwen ook werden verondersteld betrokken te zijn bij het aanbieden van horizontale diensten. ,” zo vertelde hij.

OOG OM OOG, TAND OM TAND, wilt u werkelijke weten wat de reden van dit optreden was, klik dan even HIER

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Jack
Content: Olleke Bolleke in Maleisië
Bron: Bangkokjack.com