23-JARIGE THAISE JONGEMAN PROBEERDE GISTEREN IN DE WALKING STREET VAN PATTAYA EEN EINDE AAN ZIJN LEVEN TE MAKEN

0
244

~DIT GAAT MIJ DOOR DE ZIEL~

(Dit vindt uw nieuws beer erg verdrietig voor zo’n jong iemand)


PATTAYA:- Gistermiddag om 17:00 uur probeerde een 23-jarige Thaise man die als een lokale DJ in dit uitgaansgebieden werkzaam is, zichzelf om te brengen door zich in een lange steeg van de Walking Street met een scherp stuk glas toe te takelen.

Deze steeg was eerder de ingang van een gogo bar die al een tijdje gesloten was. De toestand van de DJ was door medische functionarissen opgemerkt omdat de man kort geleden ook al getracht had er een einde aan te maken omdat hij meerdere psychologische problemen had.

De Politie en medisch personeel reageerden snel op de situatie nadat een nabijgelegen barmanager hen op de hoogte had gebracht.

De barmanager zei tegen onze verslaggever dat de man al een tijdje emotioneel met zijn telefoon in de steeg stond te praten. Toen de man het telefoon beëindigde sloeg hij verschillende bierflesje kapot en probeerde hij zichzelf te doden.

De man was bewusteloos en had ernstig bloedverlies en meerdere wonden aan beide armen toen medisch personeel arriveerde. Hij bevindt zich momenteel in een lokaal ziekenhuis in ernstige maar stabiele toestand en wordt continue bewaakt.Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The PattayaNews
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The PattayaNews