Home Featured 22-JARIGE THAISE JONGEN IN PATTAYA NEERGESTOKEN NA EEN KLEINE AANRIJDING VEROORZAAKTE TE HEBBEN

22-JARIGE THAISE JONGEN IN PATTAYA NEERGESTOKEN NA EEN KLEINE AANRIJDING VEROORZAAKTE TE HEBBEN

7
22-JARIGE THAISE JONGEN IN PATTAYA NEERGESTOKEN NA EEN KLEINE AANRIJDING VEROORZAAKTE TE HEBBEN

~WACHT U VOOR DE WOEDE VAN EEN GEDULDIG MAN~

(Een woede-uitbarsting van iemand van wie men het niet verwacht)


PATTAYA:- Een geschil in het verkeer, veroorzaakte bij een 25-jarige man een woedeaanval die zijn weerga niet kent, een 22-jarige jongen reed na een lullige opmerking gemaakt te hebben, pardoes tegen de achterkant van de Honda Civic waarbij het remlicht kapot raakte.

De benadeelde 25-jarige man werd zo kwaad, dat hij een mes trok en zijn tegenstander in de heup stak. Het incident vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag in de buurt van de Thepprasit Road in Pattaya Zuid.

Het ambulancepersoneel kwam bij dit incident als eerste ter plaatse en brachten de 22-jarige Wuthitorn Jireethang met een diepe steekwond naar het ziekenhuis van Banglamung.
De politie ondervroeg ondertussen de heetgebakerde Nattapongh Phimpath die zijn aanval niet ontkende en vond dat hij in zijn gelijk stond om de ander zo toe te takelen.

Nattapongh vertelde dat hij met zijn vriendin op de weg was naar Jomtien, toen de andere man hem met zijn pick-up truck probeerde af te snijden. Bij verkeerslichten ontmoeten zij elkaar weer, waarop Nattapongh besloot uit te stappen om verhaal te halen. Hij wees de man op zijn onverantwoordelijke manier van rijden, welk tot een zwaarder ongeluk geleid zou kunnen hebben.

“Ik wees hem erop dat een verontschuldiging misschien passend zou zijn, maar hij lachte me uit en reed toen ook nog tegen het remlicht van mijn auto. Toen ging bij mij het licht uit en stak ik hem neer “, zei Nattapongh. Zijn 17-jarige vriendin bevestigde zijn verhaal.

De 25-jarige man werd mee naar het politiebureau genomen om verder ondervraagd te worden.
De aanklacht is vooralsnog onbekend, doordat de politie zich van verder commentaar heeft onthouden.

Informatie en bron:
Foto’s: Wochenblitz
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Wochenblitz.com

7 REACTIES

    • Actie van het slachtoffer valt absoluut nooit goed te praten, maar om nou iemand neer te steken gaat wel erg ver. Oog om oog, tand om tand zou ook hier niet toegepast mogen worden.

Comments are closed.