2 X ViDeo | SOLDAAT SCHOPT EN RANSELT EEN YABA GEBRUIKER AF BIJ ZIJN ARRESTATIE OP KOH LARN BIJ PATTAYA

0
539

~HIJ WIL GÉÉN RIJST MET EEN RIETJE~

(Hij distantieert zich daarvan)


PATTAYA:- De hoofdcommissaris van Pattaya is er allesbehalve blij mee, dat er een enkele videoclips op internet zijn verschenen, waarop te zien was, dat een soldaat onder zijn leiding een arrestant mishandelt op het eiland Koh Larn.

Op de twee videoclips is te zien hoe een officier de van drugs verdachte man naar de grond dwingt en de man schopt waar hij maar hem kan raken. Ook moest de man met zijn armen om een paal gaan staan waar hij met een stok werd afgeranseld

Klik hier voor het eerste filmpje:

Commissaris Apichai Krobpetch verklaarde dat de man in de video positief was getest voor het gebruik van drugs na eerst in een potje geplast te hebben, hij zou ook een Yabapilletje in zijn bezit hebben gehad.

De verantwoordelijke soldaat beweerde dat: “De verdachte volgens de Thaise wet bestraft was”

Toen de gearresteerde drugsgebruiker op het politiebureau aankwam, had hij geen zichtbare wonden en zou niet geklaagd hebben over zijn arrestatie, zodat de commissaris zich niet geroepen voelt om een aanklacht tegen de arresterende legersoldaat in te stellen.

Klik hier voor het tweede filmpje:

Posted by แหม่มโพธิ์ดำ on Tuesday, August 15, 2017

Hoofdcommissaris Apichai verklaarde: “Als de man wil, kan hij alsnog een aangifte van mishandeling indienen.”

Het zou naderhand blijken dat de verdachte man al voor de vijfde of zesde keer opgepakt zou zijn voor drugsgerelateerde zaken.

De verslaggever van SanookNews vertelde dat de verdachte niet beschikbaar was voor commentaar en insinueren dat de man bang zou zijn voor gevolgen voor zijn familie die een restaurant op Koh Larn bezitten.
De familieleden van de verdachte drugsgebruiker hebben in alle haast aan de pers laten weten dat de betrokken soldaat zich verontschuldigd heeft.

Informatie en bron:
Foto’s: Khaosod
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Khaosod