Home Featured LEUKE VIDEO OVER HET MOOIE THAILAND

LEUKE VIDEO OVER HET MOOIE THAILAND

0

Iedere keer als ik een leuke video over Thailand vind op een van de videokanalen op het internet, deel ik deze maar wat graag met de lezers.


Deze keer vond ik een leuke video over Thailand, gemaakt door de Nederlander Sander de Vries. Samen met zijn vriendin reisde hij in november/december 2014 drie weken door Thailand. De twee bezochten in die periode een groot aantal plekken in het noorden, midden en zuiden van Thailand.

Rate: ����� van de ����� 5 beertjes.

LEUKE VIDEO OVER THAILAND
Thailand is namelijk het perfecte vakantieland bij uitstek. In het noorden vind je prachtige bergen met dito natuur, in het midden van het land heb je behalve het bruisende Bangkok verder cultuur in de provincie Kanchanaburi en in het zuiden van het land kun je heerlijk relaxen op een van de tropische stranden die het land rijk is.

Tel daar bij op dat je op een hele boel plekken nog steeds voor pak ‘m beet een tientje per nacht een kamer hebt en dat eten op straat je vaak niet meer hoeft te kosten dan één euro. Ook de vliegtickets zijn flink in prijs gedaald en dat maakt Thailand nog meer tot een gevierde vakantiebestemming.img_4958

VERSCHILLENDE PLEKKEN
In deze leuke video over Thailand zie je hoe Sander en zijn vriendin naar Erawan N.P, Elephant World, de River Kwai, Chiang Mai, Doi Inthanon, Ao Nang, Railay Beach, Koh Phi Phi en Koh Lanta verbleven. Het bruisende Bangkok wordt uiteraard niet over geslagen. Alle beelden zijn gemaakt met een GoPro Hero3+ camera.

Maar goed kunnen filmen is één, de montage is natuurlijk minstens zo belangrijk. Ook daarin is Sander in mijn ogen heel goed geslaagd. De beelden wisselen elkaar lekker snel af en de gekozen muziek past perfect bij het geheel. Als je na het bekijken van deze leuke video over Thailand nog niet in de vakantiestemming bent gekomen, dan weet ik het ook niet meer…

Met dank aan hieristhailand.nl