17-JARIGE STUDENT SPRINGT VAN SCHOOLBALKON OMDAT ZIJN MAMA NIET OP DE MOEDERDAG CEREMONIE OP SCHOOL WAS GEKOMEN

0
447

~STILLE WATEREN HEBBEN DIEPE GRONDEN~

(Zij die weinig zeggen hebben vaak een onvoorspelbaar karakter)


SISAKET:- Op dit moment dat Olleke Bolleke dit krantenartikel voor u aan het vertalen is, steekt hem een brok in de keel, in Sisaket is er een 17-jarige jongen van de vijfde verdieping van zijn school de dood ingesprongen omdat zijn moeder verstek had laten gaan bij een Moederdag ceremonie.

Jaruwit Janthet met de nickname “Ome” overleefde de val, maar stierf later in het ziekenhuis aan zijn ernstige verwondingen.

Kapitein Jemrak Sosorn van het politiebureau Muang Sisaket-politie ontdekte dat er een grote menigte docenten en studenten zich op het schoolplein samenschoolde.

De politie ging er naartoe kreeg het hele relaas te horen en dat de jongen al naar het ziekenhuis was gebracht. Een 51-jarige leraar, khun Apiwut Thongthai, vertelde dat hij op een afstand van 100 meter de jongen op de balkonhekvan de vijfde verdieping had zien staan, hij schreeuwde naar de jongen om onmiddellijk weer op het balkon te gaan staan, maar kon niet voorkomen dat hij zou springen.

Een 16-jarige medestudent in M5, genaamd Wiphawinee Bunma, vertelde dat zij hem het gebouwde gebouw zag ingaan, maar kon hem niet van zijn wanhoopsdaad weerhouden.

De leraar, khun Apiwut zei dat Ome een stille jongen was, hij zou enorm eenzelvig zijn en bijna niet met mensen spreken en raakte nauwelijks betrokken bij de samenleving van de school.

De politie vertelde naderhand dat zijn ouders waren uit elkaar gegaan. Ze vermoedden dat hij van streek was toen zijn moeder afgelopen vrijdag niet tijdens de Moederdag ceremonie op school was verschenen.

Ze had waarschijnlijk belangrijkere dingen te doen.

Ondanks de inspanningen van de heren doktoren konden zijn niet voorkomen dat Ome alsnog stierf, zo las Olleke Bolleke.

Informatie en bron:
Illustraties: thairath.co.th
Content: Olleke Bolleke in Noord Oost Thailand
Bron: thairath.co.th