Home Algemeen CENTRAL PATTANA HEEFT HET GESCHIL MET SUVARNABHUMI AIRPORT GEWONNEN

CENTRAL PATTANA HEEFT HET GESCHIL MET SUVARNABHUMI AIRPORT GEWONNEN

0
CENTRAL PATTANA HEEFT HET GESCHIL MET SUVARNABHUMI AIRPORT GEWONNEN

~STORM IN EEN GLAS WATER~

(Veel herrie over niets)


BANGKOK – De luxe winkel van Central Village worden vandaag geopend, nadat de rechter oordeelde dat de Airports of Thailand (AOT) niet langer de ingang naar de mall mocht blokkeren.

Central Pattana ruziet met de AOT over een stuk land van 30 ha waarop de mall staat gelegen aan hoofdweg 307, bij de zuidelijke toegang tot Suvarnabhumi Airport. Central Pattana zegt dat ze officieel toestemming kregen van het departement voor wegen en de burgerluchtvaartautoriteit van Thailand.

Cental Pattana sprak haar dank uit tegen de rechter, de betrokken ambtenaren, de media en iedereen die hun geholpen heeft voor de positieve uitspraak. De mall kan nu zoals gepland geopend worden.

Om het publiek in de winkel te krijgen organiseren ze 3 gratis busdiensten, om 11, 15 en 19 uur vanaf de Central World mall en 5 shuttlediensten vanaf BTS Udomsuk die vertrekken om 10, 12.30, 15.00 en 19.30 uur.

Aerothai is een radiotechnisch bedrijf dat onderzocht heeft of de nieuwe mall storingen kan veroorzaken voor het luchtverkeer. Ze konden geen problemen ontdekken.

De AOT beweert dat de shoppingmall verkeersopstopping kan veroorzaken op de snelweg, en dat de verlichting van de mall piloten kan verblinden tijdens de landing.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: B. Botje in Centraal Thailand
Bron: Thai PBS World