Home Algemeen STADSNIEUWS | ARABIER IN PATTAYA OPGEPAKT NA HET VEROORZAKEN VAN EEN ONGELUK WAARBIJ 2 STUDENTEN IN HET ZIEKENHUIS TERECHT KOMEN

STADSNIEUWS | ARABIER IN PATTAYA OPGEPAKT NA HET VEROORZAKEN VAN EEN ONGELUK WAARBIJ 2 STUDENTEN IN HET ZIEKENHUIS TERECHT KOMEN

0
STADSNIEUWS | ARABIER IN PATTAYA OPGEPAKT NA HET VEROORZAKEN VAN EEN ONGELUK WAARBIJ 2 STUDENTEN IN HET ZIEKENHUIS TERECHT KOMEN

~BOTER BIJ DE VIS~

(Gelijk betalen)


PATTAYA:- Een Arabische man werd vanmorgen naar het politiebureau van Pattaya overgebracht nadat hij had toegegeven dat hij een ernstig motorongeluk had veroorzaakt op de weg naar de haven van Bali Hai, zo meldde de redactie van Ruk Siam News.

De redactie van Ruk Siam News schreef dat de “Arabieren waarschijnlijk niet hun lesje hadden geleerd” na een recent incident in dezelfde regio waarin een Russische toerist stierf en twee personen uit Koeweit gewond raakten.

Vanmorgen om 01:00 uur in de nacht, reageerde de stadspolitie en het reddingsteam van Sawang Boriboon op de melding dat twee studenten ter hoogte van hotel de Miracle Suites op Third Road ernstig gewond waren geraakt. Het ongeluk gebeurde bij het viaduct dat naar de haven leidt.

De studenten waren nog steeds gekleed in het schooluniform. De 18-jarige motorberijder khun Khamasin Somasee liep bij dit ongeluk flinke gezichtsblessures op.

Zijn 17-jarige duopassagier Miss Piyakarn Pathomban, had ernstige hoofd- en gezichtverwondingen.

Beiden werden snel naar het ziekenhuis gebracht terwijl de Arabische man een lichte beenblessure had opgelopen.

Een taxichauffeur, die getuige was van het ongeluk vertelde tegen de media dat hij het incident met de Arabische oorzaak had gezien. De studenten wilde met de motor naar de inrit van het hotel rijden maar de Arabier sneed hen de pas af.

De politie nam de Arabier mee naar het politiebureau, waar hij een financiƫle zekerheid moest achterlaten voordat hij terug naar zijn hotel gaan.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Ruk Siam News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Ruk Siam News