ALLE VLUCHTEN VAN EN NAAR AMSTERDAM-BANGKOK- TAIPEI VANAF 11 JULI WEER VOLGENS SCHEMA

0
157

~WAAR DE TAART VERBRAND IS, STROOIT MEN DE MEESTE SUIKER~

(Fouten en gebreken probeert men zoveel mogelijk te verdoezelen)


Beste passagiers en EVA Air Facebook vrienden,

De afgelopen weken waren erg hectisch. Doordat een van de vakbonden van ons cabinepersoneel op 20 juni een staking had uitgeroepen zijn veel van onze vluchten in ons routenetwerk komen te vervallen. Zo ook op de route Taipei-Bangkok-Amsterdam-Bangkok-Taipei. Dit spijt ons oprecht. Wij zijn blij te kunnen melden dat vanaf 11 juli a.s. alle vluchten op de route Amsterdam-Bangkok-Taipei-Bangkok-Amsterdam weer volgens schema zullen worden uitgevoerd.

Onze collega’s in Amsterdam hebben er samen met de reisagenten in Nederland en België alles aangedaan om het ongemak voor onze passagiers tot een minimum te beperken. Wij zijn de reisagenten hiervoor erg dankbaar. Vaak is het gelukt om passagiers om te boeken op een andere rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Bangkok/Taipei of een andere bestemming. In andere gevallen zijn passagiers omgeboekt op vluchten met een overstap. Het is voor ons een enorme steun geweest dat veel passagiers begrip hadden voor de situatie en zich konden vinden in de aangedragen oplossingen. Zo hebben wij ook een heerlijk taart gekregen van een passagier die uiterst tevreden was met zijn alternatieve vlucht.

De afgelopen dagen hebben wij zowel telefonisch, via e-mail als via onze Facebookpagina contact gehad met veel bezorgde passagiers en/of hun familieleden. Wij hebben getracht om iedereen zo goed en volledig mogelijk te woord te staan. Hiervoor is ons kantoor ook de afgelopen twee weekeinden geopend geweest. Gezien de enorme drukte duurde het wellicht langer dan u verwacht had of dat u van ons gewend bent en wij bieden nogmaals onze verontschuldigingen aan voor het eventueel ontstane ongemak.

Wij begrijpen dat deze situatie het vertrouwen in EVA Air mogelijk heeft beschadigd. Wij verzekeren u dat wij er alles aan zullen doen om dit vertrouwen terug te winnen en te laten zien dat wij niet voor niets een 5-sterren luchtvaartmaatschappij zijn en hopen dat wij ook in de toekomst op uw steun mogen rekenen.

EVA Air Nederland