HET HOOGST GELEGEN RESTAURANT BEVINDT ZICH IN HET MAHANAKHON GEBOUW IN BANGKOK

0
227

~HOOG EN DROOG~

(Veilig en wel)


BANGKOK:- Deze week is het hoogste restaurant en bar van Thailand in het Mahanakhon gebouw geopend. De Mahanakhon Bangkok SkyBar, waarvan beweerd wordt het hoogste restaurant en de beste bar van Thailand is, is nu officieel geopend in het King Power Mahanakhon gebouw.

Het is gelegen in het hart van Sathorn en direct verbonden met het BTS-station Chong Nonsi, de Mahanakhon Bangkok SkyBar bevindt zich op de 76e en 77e verdieping van het beroemde gepixeleerde gebouw. Geïnspireerd door de Chao Praya-rivier en het concept van een eclectische reis, kan een bezoek aan de chique moderne brasserie een stap maken naar een exotische ontsnapping uit de gebruikelijke drukte van Bangkok.

Er zijn vele smaakvol ingerichte zitplaatsen zowel binnen als buiten, samen met exclusieve VIP-lounges bied deze een comfortabele eetgelegenheid waar gasten kunnen genieten van mixologie van wereldklasse en unieke gerechten.

Als zijnde het nieuwste interieurwerkstuk van Wilson Associates onder leiding van Tristan Auer, is Bangkok SkyBar van Bangkok de meest iconische eetbestemming van Bangkok.

Mr. Marc Begassat, de uitvoerend directeur van King Power Mahanakhon vertelde: “Na de succesvolle lancering van Thailand’s hoogste observatiedek afgelopen november, is het ons een genoegen om de opening aan te kondigen van Mahanakhon Bangkok SkyBar, het hoogste restaurant en bar van Thailand.”

De moderne brasserie biedt een menu met verfijnde westerse en Aziatische gerechten en karakteristieke creaties van chef-kok Joshua Cameron. Het menu wordt vergezeld door een uitgebreide lijst van klassieke cocktails en meer dan 100 samengestelde wijnen met de nadruk op natuurlijke wijnen.

Het terras is zo ontworpen dat het lijkt op een stedelijke jungle, waar de gasten omringt zijn in overvloedig groen om het gevoel van een bos aan de hemel op te roepen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Thaiger