12-JARIGE BENDELEIDER VOND HET LEUK OM STENEN NAAR DE VOERTUIGEN OP DE SNELWEG TE GOOIEN

1
387

~DE STRAFFE EN DE ROE MAKEN KINDEREN VROE~

(Als je van je kinderen houdt dan straf je ze ook af en toe)


CHONBURI:- Vijf jongens van tussen de 12 en 16 jaar oud zijn gearresteerd na een reeks incidenten met stenen die naar voertuigen op de snelweg Chonburi werden gegooid.

Een twaalfjarige beweerde, dat hij de leider van de bende was. Hij reed op een motorfiets met zijspan met zijn vrienden naar een brug.

Ze hadden stenen meegenomen.

Hij zei dat ze van plan waren om stenen op de daken van grote vrachtwagens te gooien zodat deze een oerknal zou maken.

Het was allemaal hartstikke leuk, zei hij, maar toen het zaterdag mis ging, wisten ze niet hoe snel ze weg moesten komen.

Een grote vrachtwagen beladen met zand, reed in de richting van Chonburi en werd in de voorruit geraakt, de bestuurder li daarbij een handblessure en wist met grote moeite zijn vrachtwagen op de weg te houden.

Het één en ander gebeurde nabij kilometerpaal 37.

De jongens werden in hun huis in Bang Bo, Samut Prakarn door de politie van Bang Plee Noi gearresteerd. Een motorfiets met zijspan en een stuk steen van 2 kilo werd als bewijsmateriaal meegenomen.

Er zijn nog geen tenlasteleggingen uitgesproken.

Volgens onze correspondent van Naew Na zouden er zich ook andere slachtoffers gemeld hebben met vergelijkbare incidenten op de snelweg.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Naew Na
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Naew Na

1 REACTIE

  1. En ik hoop een zware straf.
    Als ze oud genoeg zijn dergelijke misdaden te verzinnen, zijn ze ook oud genoeg om te begrijpen dat ze achter de tralies gegooid kunnen worden.
    TUIG.

    LOUISE

Comments are closed.