12 JAAR OUDE MOTORRIJDENDE JONGEN KOMT IN WICHIT OM HET LEVEN BIJ AANRIJDING DOOR TOERBUS

2
386

~EEN PEILLOOS VERDRIET~

(Een oneindig groot verdriet)


PHUKET:- De politie van Wichit werd gisteren om 14.40 uur op de hoogte gesteld van een ongeluk op Chao Fa-Suanluang Road, tegenover een meubelwinkelcentrum nabij het Naka Jor Su Kong heiligdom in Wichit.

De politie arriveerde samen met medisch personeel en reddingswerkers ter plaatse om midden op de weg een verpletterde Honda motor te vinden. Vlak daarbij lag het lichaam van de 12-jarige Chinnarat Kajatroka, een student aan de gemeente 2 Baan Kathu School.

Chinnarat droeg een rood jasje en een zwarte korte broek. Hij was bedekt met bloed en zijn hoofd was ernstig gewond. Zijn stoffelijke resten werden overgebracht naar het Vachira-ziekenhuis in Phuket Town.

De politie in de buurt trof een aan de kant van de weg geparkeerde toerbus aan. De buschauffeur was al naar het politiebureau van Wicit gegaan om zichzelf te melden voor ondervraging.

12-jarige Apisit Kongwee, die een vriend van Chinnarat is, zegt: “We reden knoerthard van Saphan Hin naar Phuket, Chinnarat bestuurde de motto en ik was zijn passagier. We droegen geen fietshelmen. Onze drie andere vrienden reden met ons op een andere motorfiets mee. “

“Plots verloor Chinnarat de controle over de motor terwijl hij op de rechter rijstrook was. De motor viel op de weg en Chinnarat kwam op de linkerbaan terecht. De toerbus reed direct achterin en reed over Chinnarat heen.

De politie van Wichit onderzoekt dit ongeval.

Informatie en bron:
Illustraties: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Phuket
Bron: The Thaiger

2 REACTIES

Comments are closed.