Home Olleke Bolleke's Passie Airlines DIKKE AMERIKAAN DIE EISTE DAT EEN STEWARDESS VAN EVA AIR ZIJN KONT AFVEEGDE OP KOH SAMUI GESTORVEN

DIKKE AMERIKAAN DIE EISTE DAT EEN STEWARDESS VAN EVA AIR ZIJN KONT AFVEEGDE OP KOH SAMUI GESTORVEN

0
DIKKE AMERIKAAN DIE EISTE DAT EEN STEWARDESS VAN EVA AIR ZIJN KONT AFVEEGDE OP KOH SAMUI GESTORVEN

~DE PIJP AAN MAARTEN GEVEN~

(Overleden zijn)


KOH SAMUI:- Een corpulente Amerikaan die in januari van dit jaar met een vlucht van Eva Air naar Taiwan vloog is overleden. De man was naast zijn zwaarlijvigheid ook bijzonder grof en eiste dat de stewardess zijn achterwerk afveegde nadat hij naar het toilet was geweest. Toen de vriendelijke stewardess heb met tegenzin geholpen had, begon hij te blazen dat zij zijn kadetten niet goed afgeveegd had.

Naar verluidt zou de man in een louche resort op het paradijselijke eiland de pijp aan Maarten gegeven te hebben.

LEES TERUG- https://ollekebolleke.info/hoe-bizar-amerikaan-woedend-omdat-stewardess-zijn-kont-niet-goed-afveegde/

De Amerikaan, waarvan de naam niet werd genoemd, stierf vorige maand tijdens zijn. reis op Ko Samui vanwege een onbekend ziekte.

Luchtvaartmaatschappij EVA Air ontdekte dat hij was gaan hemelen toen hem als ongewenst passagier in de computer wilde plannen

Na het schandalige voorval heeft vliegmaatschappij EVA Air, dat alleen vrouwelijk cabinepersoneel in dienst heeft, in een verklaring laten weten dat hun personeel niet verplicht is om dergelijke vulgaire eisen van passagiers te accepteren.

De Amerikaan veroorzaakte een schokgolf in de reiswereld toen hij ervan werd beschuldigd het cabinepersoneel te dwingen zijn achterste in een krappe wc te schoon te maken.

Het walgelijke incident zou hebben plaatsgevonden op een EVA Air-langeafstandsvlucht van Los Angeles naar Taoyuan Airport (Taipei) in Taiwan.

De verbijsterde verdrietige stewardess vertelde later hoe de kolossale passagier op een rolstoel aan boord van het vliegtuig stapte en vroeg om drie naast elkaar staande stoelen in de economy class vanwege zijn grootte.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: PhotosStock
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Sun.Uk