Facebook

zijn er mensen die bekend zijn met deze verzekeringsmij. ? ... See MoreSee Less

zijn er mensen die bekend zijn met deze verzekeringsmij. ?

Wim Kadee and Ben Oostindien like this

View previous comments

Piet Van Der Vliet

Attachment1 day ago   ·  1

1 Reply

Avatar

Peter Den OttolanderMeestal moet je voor je 65e er al in zitten, deze niet ?

1 day ago

1 Reply

Avatar

Piet Van Der Vlietis niet aan leeftijd gebonden. mijn buurman is 74 en heeft deze verz. juist afgesloten

1 day ago
Avatar

Peter Den Ottolandermooi, maar kost nogal iets zag ik, maar ja als je alles optelt, is het in Nederland ook niet echt goedkoop meer

1 day ago
Avatar

Jan Brouweren watt kost het dan op 75 jarie leeftijd?

1 day ago

1 Reply

Avatar

Edwin JanssenIk ben er al 5 jaar bij. Prima. En je krijgt ieder jaar flinke kortingen (10-15%) bij no-claim. Volgens mij is het de enige die dat doet.

22 hours ago   ·  1

2 Replies

Avatar

Kees PrinsIk ben dialyse patient, word ik ook aangenomen?

21 hours ago
Avatar

Henk Van't SlotDie denkt dat het een brommer verzekering is.

4 hours ago
Avatar

Gino CroesKen ik niet.Assudis expatverzekering.Geen medische vragelijst en geen leefdheidsbeperking.Is dochtermaatschappij van AXA.Heb er al eens gebruik moeten v maken (65.000 bath en zij regelen alles met het ziekenhuis en naderhand niks v papieren rompslomp)

1 hour ago
Avatar

Gino Croeswww.assudis.be/nl/expatwar.aspx en ook probleemloos af te sluiten online voor Nederlanders

1 hour ago
Avatar

Comment on Facebook

VIDEO | ZUID AFRIKAANSE DAMES VERPESTEN HET SFEERTJE OP DE SUKHUMVIT ROAD

Om deze videoclip te bekijken, klik even op deze link: ollekebolleke.info/?p=50937&preview=true

Voor dit en meer, surf naar de site van de beer! ollekebolleke.info
... See MoreSee Less

VIDEO | ZUID AFRIKAANSE DAMES VERPESTEN HET SFEERTJE OP DE SUKHUMVIT ROAD

Om deze videoclip te bekijken, klik even op deze link: http://ollekebolleke.info/?p=50937&preview=true

Voor dit en meer, surf naar de site van de beer! http://ollekebolleke.info

Henk Stokman, Arna Crijnen and 1 other like this

View previous comments

Jean-Paul VoetsJa die hebben flinke airbags aan de achterzijde, Kan de politie niet even hun papieren controleren ??? Ik vind dit echt niet kunnen, Jezelf zo verkopen is wat niemand wil.

14 hours ago
Avatar

Jan BrouwerThailand heeft meer dan 1 miljoen illegalen, waarvan 300000 afrikanen

14 hours ago
Avatar

Paul WijnbergenIk denk dat veel van mijn vrienden en kennissen zwaar in shock zijn na het zien van deze video. Hun weekend zal zeker verpest zijn na het zien van deze vunzigheid. Waar op de Sukomvit bevinden deze dames zich eigenlijk?

13 hours ago   ·  5

1 Reply

Avatar

Toon HoefnagelsVolgens mij is dit meer bij Nana plaza Paul Wijnbergen

12 hours ago

1 Reply

Avatar

Gerard En Henny van den HoekWat noem je dat dames ??????

12 hours ago   ·  1

1 Reply

Avatar

Glenn HelderweirdtJa das de mode bij hen zeker .😂😂😂 denk dat ze heeft moeten vluchten tijdens een daad.op heterdaad betrapt 5555

11 hours ago   ·  2
Avatar

Jan Scheysheb die ook al gezien op de Sukhumvit Road. onbeschoft soort volkje dat een centje komt bijverdienen. ik heb het al aan de stok gehad met eentje omdat die onbeleefd en respectloos een Thaise dienster in een restaurant behandelde waarbij het tot een hevige woordenwiddeling kwam tussen haar en mij!!!

10 hours ago
Avatar

Jan Scheyshet land uitzetten dat schorrie morrie en levensland inreisverbod

10 hours ago   ·  2
Avatar

Kees de JongZo daar gaat mijn eetlust.

4 hours ago
Avatar

Comment on Facebook

VIDEO | IK BEN OOK ALTIJD DE PINEUT !

Om deze videoclip te bekijken, klik even op deze link: ollekebolleke.info/?p=50941&preview=true

Voor dit en meer, surf naar de site van de beer! ollekebolleke.info
... See MoreSee Less

VIDEO | IK BEN OOK ALTIJD DE PINEUT !

Om deze videoclip te bekijken, klik even op deze link: http://ollekebolleke.info/?p=50941&preview=true

Voor dit en meer, surf naar de site van de beer! http://ollekebolleke.info

Bert van Hees't Loopt gelukkig nog goed af ! Relatief uiteraard

12 hours ago
Avatar

Freek BeijdorffWhow....zal je maar gebeuren, schrikken zeg.......

5 hours ago
Avatar

Comment on Facebook

HOGER BEROEP JOHAN EN TUKTA: SCHREEUWEN MET GEKOOIDE WANHOOP

~EEN RAADSHEER MET EEN P~
(Raadsheer met P is praatsheer, men heeft er niet veel aan)

BANGKOK:- Hierbij publiceert Olleke Bolleke het verslag van Hans Geleijnse, de hoofdredacteur van www.Thailandtref.com.
Olleke Bolleke heeft in de loop van de tijd een goede verstandhouding gekregen met deze van origine ....Zaenkanter!, en deelt met genoegen het door Hans geschreven relaas van afgelopen maandag, waarbij hij aanwezig was bij het Hof van appel in Bangkok.

Tien meter van me vandaag schreeuwt Johan van Laarhoven naar zijn Thaise advocate dat ze onmiddellijk een aantal persfotografen moet verbieden van hem zojuist geschoten plaatjes te publiceren. Schreeuwen is op dat moment de enige manier van communiceren. Hij is zojuist met mede-gevangenen per bus gearriveerd bij het ‘criminal court’, een van de vele gerechtshoven ondergebracht in een enorm complex in de wijk Chatuchak van Bangkok. Tussen ons en hem een afstand va een meter of tien. Een aantal van elkaar gescheiden getraliede hokken, dan een ‘straatje’ waarover de gevangenen naar het hen toegewezen hok worden geleid en vervolgens weer traliewerk.

Ik kan Johan door al het traliewerk nauwelijks zien en in de kakofonie van geluid blijft ook schreeuwen bijna onverstaanbaar. We begroeten elkaar en hij schreeuwt hoe het met me gaat. Beter dan met jou, wil ik schreeuwen, want een mens in deze gekooide omstandigheden ontmoeten laat geen ruimte voor andere overwegingen. Maar ik schreeuw OK en ‘laat het de laatste keer zijn dat we zo met elkaar moeten praten’. Hij heft zijn armen in een hulpeloos gebaar zo hoog mogelijk. Dat lukt niet erg, want zijn rechterarm is met een handboei verbonden met een enkelband.

De persfotografen die bij de ingang naar het hokkencomplex een ‘officiële tribuneplaats’ hebben (privacy van verdachten wordt in is in Thailand niet gepraktizeerd) zitten Johan dwars. ‘Ik wil geen foto’s, die lui publiceren alleen maar onzin en leugens over me.’ Ik probeer hem gerust te stellen. ‘Ze waren er waarschijnlijk niet voor jou Johan, maar voor een bekende Thaise gevangene die net voor jou werd binnengebracht’. Hij verstaat me niet. Ik schreeuw dat we straks in het gerechtsgebouw wel met elkaar praten. Ik hoor OK.

Het is voor de tralies een drukte van belang. Veel vrouwen met kinderen die met hun geliefde of familielid schreeuwen. Door luidsprekers worden de namen geroepen van gevangenen die voor berechting aan de beurt zijn. Begeleid door bewakers sjokken ze dan blootsvoets naar de serie liften, daar waar het omhoog gaat naar de verdiepingen met dienaren van het recht. Boven de hoofden van de bezoekers hangen grote borden met waarschuwingen in Thai en Engels: afstand houden, foto’s maken streng verboden. Een gevangene schreeuwt naar een jonge vrouw een telefoonnummer. Hij kent haar niet, maar wil dat ze zijn familie belt. Waar ze zijn. Ze knikt en belt. Geen gehoor. De gevangene laat zich teleurgesteld op de cementen vloer zakken.

Even later zitten we in de grote rechtszaal, in afwachting van Johan en Mingkhwan Kaen-In, roepnaam Tukta. Aan de andere kant van de zaal, op een verhoging, twee vrouwelijke rechters met een mannelijke collega. Op enige afstand van hen advocaten, griffiers en stenografen. Wat gezegd wordt is nauwelijks hoorbaar. Ik kijk om me heen. Ik zie geen withuidige vertegenwoordigers van de ambassade van ons koninkrijk, evenmin journaille. Gebrek aan belangstelling? Overweging dat het toch een ‘gelopen koers’ is?

Johan en Tukta worden binnengeleid. We glimlachen naar elkaar, hij grijpt me in het voorbijgaan bij de schouder. Ik weet dan al uit een brief die hij me eerder schreef dat hij weinig hoop heeft dat recht zal worden gedaan. Als het tweetal met advocaat staande het zeer lange vonnis moet aanhoren, sluip ik naar de allervoorste rij. Een politieman kijkt verstoord, zal wel. Hoewel ik het Thais niet machtig ben, hoor ik wel dat het nieuwe vonnis net als het vorige totaal teruggrijpt op bevindingen en veronderstellingen uit het in Nederland in 2011 begonnen onderzoek tegen Van Laarhoven. Bevindingen die de Thaise autoriteiten als feiten zijn gepresenteerd in het omstreden rechtshulpverzoek van juli 2014, dat tot arrestatie en later veroordeling tot 103 jaar gevangenisstraf voor Johan leidde.

De veroordeelden mogen gaan zitten en praten druk met elkaar en hun advocaat. Af en toe streelt Tukta het gezicht van Johan. Hij laat vaak het hoofd zakken, nadenkend of moedeloosheid? Dan is de volgende zaak aan de orde en komen ze met de advocate naast me op de voorste bank zitten. Johan spuugt vuur. ‘Ze hebben weer alles overgenomen uit het Nederlandse onderzoek’, zegt hij kwaad. Het resultaat is dat er aan zijn straf van twintig jaar effectief niets is veranderd. Slechts het ‘grand total’ is teruggebracht van 103 naar 75. Tukta, in het Nederlandse rechtshulpverzoek en de brief aan de Thaise autoriteiten van 14 juli 2014 van getuige tot verdachte ‘gepromoveerd’, komt er iets beter af. Haar straf is teruggebracht van 12 naar 7 jaar en vier maanden.

Dan een staaltje nenselijkheid van de Thaise autoriteiten dat ik zeer waardeer. Terwijl de rechters aan de andere zaak bezig zijn vindt op de voorste rij een kleine familiereünie plaats. Johans oudste zoon, uit Nederland overgekomen, en zijn achtjarig dochtertje komen er bij zitten. De ouders nemen zielsgelukkig het parmantige kleintje in de armen. Nog maar een jaartje, zegt ze tegen haar moeder, want ze heeft van de advocate al begrepen dat er met aftrek van de drie jaar in gevangenschap een niet geringe kans is dat haar moeder straks mag profiteren van een koninklijke amnestie.

Ik begrijp ook dat wanneer de Nederlandse autoriteiten zich nu echt gaan inspannen voor Van Laarhoven hij in afwachting van de uitkomst van onderhandelingen met de Thaise kant over overbrenging naar Nederland zich moet instellen op nog een jaar overleving in zijn Thaise cel. Zo schrijft hij het ook in zijn brief, overleven, dat is wat hem rest. De drie jaar Thaise hechtenis in wat wij in Nederland onmenselijke omstandigheden noemen hebben zijn gezondheid zwaar aangetast. Vermagerd, verzwakt en met huidklachten die het gevolg zijn van de meermaals door hem beschreven onhygiënische omgeving.

Bij het verlaten van de rechtszaal nemen we afscheid. We knijpen elkaar bemoedigend in de schouders. See you later, Johan, zeg ik van de weeromstuit in het Engels en maak een wai voor Tukta. Dan verliezen we elkaar uit het oog. Later zal ik met dochtertje en zoon bij de kooi van Tukta apart afscheid van haar nemen. Ze steekt beide duimen omhoog en lacht. Ik doe hetzelfde. ‘Een sterke vrouw’, zei de advocate en ik geloof haar op haar woord.

Vanmorgen in de NRC las ik over het Nederlandse vervolg. Het Openbaar Ministerie heeft het onderzoek naar vier verdachten in de zaak van de Grass Company eindelijk afgerond. Een van hen is Johans broer Frans, Zij zullen naar verwachting eind september voor de rechtbank moeten verschijnen. De tegen hen ingebracht beschuldigingen zijn identiek aan die tegen Johan: belastingontduiking en lidmaatschap van een criminele organisatie. Of dit bewezen kan worden zal moeten worden afgewacht.

Voor mij toont dit nieuwtje aan waar het in de zaak Johan en Tukta om draait: het OM kon niet het geduld opbrengen om te wachten op einde onderzoek. Bevindingen en veronderstellingen werden juli 2014 in het rechtshulpverzoek aan de Thaise autoriteiten als vaststaande feiten gepresenteerd. Op klunzige manier ook nog en zonder duidelijke uitleg van het Nederlandse gedoogbeleid met verkoop van soft drugs. Op degenen die in het politieke, juridische en ambtelijke establishment direct of indirect aan de Thaise arrestatie van het tweetal hebben meegewerkt rust een zware verantwoordelijkheid. Hopelijk zal dat ook blijken uit het lopende onderzoek naar het manoeuvreren van Nederlandse autoriteiten in deze zaak van de Nationale Ombudsman.

Informatie en bron:
Foto's: manager Online
Tekst: Hans Geleijnse
Bron: Thailandtref.com
... See MoreSee Less

HOGER BEROEP JOHAN EN TUKTA: SCHREEUWEN MET GEKOOIDE WANHOOP

          ~EEN RAADSHEER MET EEN P~
(Raadsheer met P is praatsheer, men heeft er niet veel aan)

BANGKOK:- Hierbij publiceert Olleke Bolleke het verslag van Hans Geleijnse, de hoofdredacteur van www.Thailandtref.com.
Olleke Bolleke heeft in de loop van de tijd een goede verstandhouding gekregen met deze van origine ....Zaenkanter!, en deelt met genoegen het door Hans geschreven relaas van afgelopen maandag, waarbij hij aanwezig was bij het Hof van appel in Bangkok.

Tien meter van me vandaag schreeuwt Johan van Laarhoven naar zijn Thaise advocate dat ze onmiddellijk een aantal persfotografen moet verbieden van hem zojuist geschoten plaatjes te publiceren. Schreeuwen is op dat moment de enige manier van communiceren. Hij is zojuist met mede-gevangenen per bus gearriveerd bij het ‘criminal court’, een van de vele gerechtshoven ondergebracht in een enorm complex in de wijk Chatuchak van Bangkok. Tussen ons en hem een afstand va een meter of tien. Een aantal van elkaar gescheiden getraliede hokken, dan een ‘straatje’ waarover de gevangenen naar het hen toegewezen hok worden geleid en vervolgens weer traliewerk.

Ik kan Johan door al het traliewerk nauwelijks zien en in de kakofonie van geluid blijft ook schreeuwen bijna onverstaanbaar. We begroeten elkaar en hij schreeuwt hoe het met me gaat. Beter dan met jou, wil ik schreeuwen, want een mens in deze gekooide omstandigheden ontmoeten laat geen ruimte voor andere overwegingen. Maar ik schreeuw OK en ‘laat het de laatste keer zijn dat we zo met elkaar moeten praten’. Hij heft zijn armen in een hulpeloos gebaar zo hoog mogelijk. Dat lukt niet erg, want zijn rechterarm is met een handboei verbonden met een enkelband.

De persfotografen die bij de ingang naar het hokkencomplex een ‘officiële tribuneplaats’ hebben (privacy van verdachten wordt in is in Thailand niet gepraktizeerd) zitten Johan dwars. ‘Ik wil geen foto’s, die lui publiceren alleen maar onzin en leugens over me.’ Ik probeer hem gerust te stellen. ‘Ze waren er waarschijnlijk niet voor jou Johan, maar voor een bekende Thaise gevangene die net voor jou werd binnengebracht’. Hij verstaat me niet. Ik schreeuw dat we straks in het gerechtsgebouw wel met elkaar praten. Ik hoor OK.

Het is voor de tralies een drukte van belang. Veel vrouwen met kinderen die met hun geliefde of familielid schreeuwen. Door luidsprekers worden de namen geroepen van gevangenen die voor berechting aan de beurt zijn. Begeleid door bewakers sjokken ze dan blootsvoets naar de serie liften, daar waar het omhoog gaat naar de verdiepingen met dienaren van het recht. Boven de hoofden van de bezoekers hangen grote borden met waarschuwingen in Thai en Engels: afstand houden, foto’s maken streng verboden. Een gevangene schreeuwt naar een jonge vrouw een telefoonnummer. Hij kent haar niet, maar wil dat ze zijn familie belt. Waar ze zijn. Ze knikt en belt. Geen gehoor. De gevangene laat zich teleurgesteld op de cementen vloer zakken.

Even later zitten we in de grote rechtszaal, in afwachting van Johan en Mingkhwan Kaen-In, roepnaam Tukta. Aan de andere kant van de zaal, op een verhoging, twee vrouwelijke rechters met een mannelijke collega. Op enige afstand van hen advocaten, griffiers en stenografen. Wat gezegd wordt is nauwelijks hoorbaar. Ik kijk om me heen. Ik zie geen withuidige vertegenwoordigers van de ambassade van ons koninkrijk, evenmin journaille. Gebrek aan belangstelling? Overweging dat het toch een ‘gelopen koers’ is?

Johan en Tukta worden binnengeleid. We glimlachen naar elkaar, hij grijpt me in het voorbijgaan bij de schouder. Ik weet dan al uit een brief die hij me eerder schreef dat hij weinig hoop heeft dat recht zal worden gedaan. Als het tweetal met advocaat staande het zeer lange vonnis moet aanhoren, sluip ik naar de allervoorste rij. Een politieman kijkt verstoord, zal wel. Hoewel ik het Thais niet machtig ben, hoor ik wel dat het nieuwe vonnis net als het vorige totaal teruggrijpt op bevindingen en veronderstellingen uit het in Nederland in 2011 begonnen onderzoek tegen Van Laarhoven. Bevindingen die de Thaise autoriteiten als feiten zijn gepresenteerd in het omstreden rechtshulpverzoek van juli 2014, dat tot arrestatie en later veroordeling tot 103 jaar gevangenisstraf voor Johan leidde.

De veroordeelden mogen gaan zitten en praten druk met elkaar en hun advocaat. Af en toe streelt Tukta het gezicht van Johan. Hij laat vaak het hoofd zakken, nadenkend of moedeloosheid? Dan is de volgende zaak aan de orde en komen ze met de advocate naast me op de voorste bank zitten. Johan spuugt vuur. ‘Ze hebben weer alles overgenomen uit het Nederlandse onderzoek’, zegt hij kwaad. Het resultaat is dat er aan zijn straf van twintig jaar effectief niets is veranderd. Slechts het ‘grand total’ is teruggebracht van 103 naar 75. Tukta, in het Nederlandse rechtshulpverzoek en de brief aan de Thaise autoriteiten van 14 juli 2014 van getuige tot verdachte ‘gepromoveerd’, komt er iets beter af. Haar straf is teruggebracht van 12 naar 7 jaar en vier maanden.

Dan een staaltje nenselijkheid van de Thaise autoriteiten dat ik zeer waardeer. Terwijl de rechters aan de andere zaak bezig zijn vindt op de voorste rij een kleine familiereünie plaats. Johans oudste zoon, uit Nederland overgekomen, en zijn achtjarig dochtertje komen er bij zitten. De ouders nemen zielsgelukkig het parmantige kleintje in de armen. Nog maar een jaartje, zegt ze tegen haar moeder, want ze heeft van de advocate al begrepen dat er met aftrek van de drie jaar in gevangenschap een niet geringe kans is dat haar moeder straks mag profiteren van een koninklijke amnestie.

Ik begrijp ook dat wanneer de Nederlandse autoriteiten zich nu echt gaan inspannen voor Van Laarhoven hij in afwachting van de uitkomst van onderhandelingen met de Thaise kant over overbrenging naar Nederland zich moet instellen op nog een jaar overleving in zijn Thaise cel. Zo schrijft hij het ook in zijn brief, overleven, dat is wat hem rest. De drie jaar Thaise hechtenis in wat wij in Nederland onmenselijke omstandigheden noemen hebben zijn gezondheid zwaar aangetast. Vermagerd, verzwakt en met huidklachten die het gevolg zijn van de meermaals door hem beschreven onhygiënische omgeving.

Bij het verlaten van de rechtszaal nemen we afscheid. We knijpen elkaar bemoedigend in de schouders. See you later, Johan, zeg ik van de weeromstuit in het Engels en maak een wai voor Tukta. Dan verliezen we elkaar uit het oog. Later zal ik met dochtertje en zoon bij de kooi van Tukta apart afscheid van haar nemen. Ze steekt beide duimen omhoog en lacht. Ik doe hetzelfde. ‘Een sterke vrouw’, zei de advocate en ik geloof haar op haar woord.

Vanmorgen in de NRC las ik over het Nederlandse vervolg. Het Openbaar Ministerie heeft het onderzoek naar vier verdachten in de zaak van de Grass Company eindelijk afgerond. Een van hen is Johans broer Frans, Zij zullen naar verwachting eind september voor de rechtbank moeten verschijnen. De tegen hen ingebracht beschuldigingen zijn identiek aan die tegen Johan: belastingontduiking en lidmaatschap van een criminele organisatie. Of dit bewezen kan worden zal moeten worden afgewacht.

Voor mij toont dit nieuwtje aan waar het in de zaak Johan en Tukta om draait: het OM kon niet het geduld opbrengen om te wachten op einde onderzoek. Bevindingen en veronderstellingen werden juli 2014 in het rechtshulpverzoek aan de Thaise autoriteiten als vaststaande feiten gepresenteerd. Op klunzige manier ook nog en zonder duidelijke uitleg van het Nederlandse gedoogbeleid met verkoop van soft drugs. Op degenen die in het politieke, juridische en ambtelijke establishment direct of indirect aan de Thaise arrestatie van het tweetal hebben meegewerkt rust een zware verantwoordelijkheid. Hopelijk zal dat ook blijken uit het lopende onderzoek naar het manoeuvreren van Nederlandse autoriteiten in deze zaak van de Nationale Ombudsman.

Informatie en bron:
Fotos: manager Online
Tekst: Hans Geleijnse
Bron: Thailandtref.com

View previous comments

Peter PenningsHeb met die man te doen 🙁

3 days ago   ·  2
Avatar

Jan Brouwereen normaal denkend mens heeft zeker met Hem en vrouw te doen.

3 days ago   ·  4
Avatar

Diny Maas de VroedtTriest

3 days ago
Avatar

Riet VerbruggeHeel erg. Hoop toch dat nederland zich nog eens achter de oren krabbelt wat zij deze mensen aan doen.

3 days ago   ·  1
Avatar

Rene PriemJammer toch

3 days ago   ·  1
Avatar

Anita BrummerVreselijk 😠😥

3 days ago
Avatar

Theodorus FokkeHet is niet alleen de regering en het openbaar ministerie, die dit met valse informatie aan Thailand gedaan hebben.De gemiddelde Nederlander keurt het nog goed ook .Dat er in het Nederlandse rechtsysteem wordt gesjoemeld en gelogen door ambtenaren en regeringsfunctionarissen.Vrouwe Justitia is echt stekelblind.Ik blijf er bij het is een grof schandaal wat Nederland hem heeft geflikt.Als dat het rechtsysteem is, Bah Bah.😈😈😈

3 days ago   ·  9
Avatar

Frida Dollekensdoe hier iets aan Nederland

2 days ago   ·  1
Avatar

Theodorus FokkeDe firma List en bedrog B.V.Nederland geeft niet thuis.

2 days ago
Avatar

Paul WijnbergenIn de oorlog gaven de ambtenaren ook hun eigen bevolking aan bij de Duitsers, schijnbaar is er nog niets veranderd.

2 days ago   ·  6
Avatar

Bilko BaldoneDat is Nederland komen ze niet aan het geld van die man .. dan laten ze je in de steek .. Nederland is een maffia land geworden.. moet je eens kijken hoeveel geld er per jaar omgaat aan drugs geld miljoenen wat Naar de staat gaat .. wat wit gewassen word ... wie is hier de boef👎

2 days ago   ·  5

1 Reply

Avatar

Mimi ZangenVreselijk 😢

2 days ago
Avatar

Jacky de KortHopenlijk kan iemand hier iets aan doen.trieste zaak na aandoen van enkele lui.

2 days ago   ·  1
Avatar

Anneke WillemsWoorden schieten hierbij te kort , schandalig

2 days ago
Avatar

Mariette KluytmansZo'n trieste blik ,pfffff wat erg toch

2 days ago
Avatar

René OosieHet achterdeur beleid van onze coffeeshops is verkeerd. Criminelen verdienen eraan .een er is geen controle op de kwaliteit. Maakt criminelen niet uit of ze planten met giftige chemicaliën behandelen. Of er zitten nog schimmels op. En coffeeshops houders zeggen dat hun inkoopprijs veel hoger ligt dan werkelijk. Maar dat de fiod zo achter van laar hoven heeft gezeten is gewoon niet eerlijk. FREE van Laar Hoven. De staat moet de wiet zelf gaan reguleren. Dan weet de staat wat een shop betaald en krijgt de eindgebruiker een beter product.

2 days ago
Avatar

René OosieZie het programma. foute shit de lange mars na legalisering van cannabis. www.google.nl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.npo.nl/foute-shit/04-01-2017/KN_1687356&v...

2 days ago
Avatar

Eef van der WeideVan die flutregering hoef je niks te verwachten en van die Koenlul helemaal niet.

5 hours ago
Avatar

Comment on Facebook

Slecht nieuws voor de eigenaren die hier over een Condo beschikken, huis (Company), of landeigenaar (Company).
Reeds jaren is er een wet dat nooit werd uitgevoerd, maar met ingang vanaf heden taks moet betaald worden op deze eigendommen !, zelfs met terugwerkende kracht van 10 jaar !!!. Voorbeeld een huis van 82 Sqm met verdieping en 4 slaapkamers 15000 Bath per jaar te betalen mits een terugwerkende kracht van 10 jaar.

Totale som van 150.000 Bath af te rekenen bij Pattaya City Hall. Ieder jaar word dan de tax geïnd van 15000 Bath plus je jaarlijkse tax van de Company dat er ook nog eens bij komt.
... See MoreSee Less

Jerome De Coster, Peter Vanloevezijn and 3 others like this

View previous comments

Tony Kite-NomadGaarne een bronvermelding.

2 days ago   ·  2
Avatar

Erik CozijnsenDat is hemzelf zojuist overkomen Tony Kite-Nomad

2 days ago

1 Reply

Avatar

Sandra Goovaertswaar is de basisberekening te vinden

2 days ago
Avatar

Jan StappersEn nu???

2 days ago
Avatar

Jan StappersHet huis op naam van vriendin zetten??

2 days ago

3 Replies

Avatar

Sandra Goovaerts12.5% per jaar op verhuurwaarde, als buitenlander betaal je dit altijd

2 days ago
Avatar

Sandra Goovaertsis nog altijd veel minder dan je in europa betaald aan cadaster

2 days ago   ·  1
Avatar

Freddy MeekersSandra Goovaerts als het huis op Company staat is er dan een vrijstelling. ?

2 days ago

3 Replies

Avatar

Jan StappersOk, Dan mijn huis maar snel verkopen!.!

2 days ago
Avatar

Jan StappersErik heb je nog een kamer vrij?

2 days ago   ·  1

2 Replies

Avatar

Robert LagasAutomatisering is leuk maar heeft als nadeel dat alle regels snel te vinden zijn. Opeens wordt een ambtenaar wakker en ziet dat er veel geld te halen valt bij al die expats in het dorp. Computers, leuk voor facebook maar niet voor ambtenaren.

2 days ago
Avatar

Freddy MeekersIk ben van de eerste die het kan gaan betalen, het kan ook maandelijks afbetaald worden !. Dus als dit een troost kan wezen ?????

2 days ago   ·  1
Avatar

Freddy MeekersMorgen bordje ophangen te koop wegens te hoge taksen !!!!!

2 days ago
Avatar

John WolfIs toch alleen maar voor de expats neem ik aan de Thaise mensen kunnen dat niet betalen

2 days ago

1 Reply

Avatar

Jan Brouwerhebben inkomsten geproefd.........wegen hangen ook vol met camera s.

2 days ago
Avatar

Robert LagasThailand is niet meer dat derde wereld land waar alles kon en mocht, Langzaam aan komen worden de regels strakker en meer gehandhaafd. En zij gebruiken alle technology die Europa al jaren gebruikt om meer inkomsten te genereren.

2 days ago   ·  1
Avatar

Coen de Laathet is echt waar ik heb gisteren de aanslag gehad in de bus THB. 122500,- ☹️

2 days ago

5 Replies

Avatar

Fred Fred Ja JaLekker dan William Megens

2 days ago
Avatar

Freddy MeekersThaise Vastgoedbelasting Bouw- en landbelasting Er zijn geen algemene vastgoedbelastingen in de vastgoedbelasting in Thailand, maar echte huizen die voor commercieel gebruik worden gebruikt (residentiële huizen die niet bezet zijn aan bedrijven en commerciële gebouwen) moeten volgens de Wet op de bouw- en grondbelasting een huurprijs betalen 'Belasting met een tarief van 12,5% van de jaarlijkse huurwaarde of de jaarlijkse beoordeelde huurwaarde, welke hoger is. De jaarlijkse beoordeelde huurwaarde is gebaseerd op een berekeningsmethode boven de beoordeelde waarde van het onroerend goed (land, huis, appartement). Als iemand een huurprijs huurt die lager is dan een redelijke huur, zou het bedrag kunnen worden aangepast en verhuurder zou kunnen worden belast op wat de huur zou moeten zijn. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om de lokale overheden (Or.Bor.Tor of gemeente) te informeren en bouwkosten te betalen voor het einde van februari elk jaar.variabele thai munten (thai baht) Eigendomsbewoners zijn vrijgesteld van bouw- en landbelasting (alleen voor de eerste woning, de tweede of meer woningen worden niet automatisch vrijgesteld). Niet beschouwd als eigenaar bezet is een situatie waar een buitenlander een eigendom bezit door een Thaise rechtspersoon (Thaise beperkte vennootschap) en gebruikt het huis als zijn vakantiehuis of woonplaats. Als de grond en gebouwen of andere verbeteringen eigendom zijn van een bedrijf en door de buitenlandse directeur worden gebruikt, dient het bedrijf bouw- en grondbelasting te betalen, ongeacht of het bedrijf daaruit inkomsten ontvangt. Bedrijfs eigendom Buitenlanders die land en huis bezitten via een vennootschap zijn vaak niet op de hoogte van hun verantwoordelijkheid voor deze belasting en eventuele gevolgen van het niet betalen. De relevante lokale autoriteiten doen incidentele controles die leiden tot een hogere belastingbeoordeling en boetes. Vastgoedbelasting en huurovereenkomsten Thaise verhuurders willen gewoonlijk dat de huurder (huurder) bouw- en landbelasting voor hen betaalt als onderdeel van de huurovereenkomst (omdat zij 12,5% van hun omzet niet willen verliezen). Een gemeenschappelijke clausule in een huurovereenkomst in Thailand is: 'De huurder gaat ermee akkoord om aan de verhuurder te betalen alle belastingen die eventueel beginnen met het in bezit nemen van het onroerend goed en gedurende de looptijd daarvan die op het eigendom kunnen worden aangerekend of beoordeeld worden, en alle belangen daarin en alle verbeteringen en andere eigendommen daarop , Of het aan huurder of huurder behoort ' In elke lange termijn land huurstructuur in Thailand is het aan te raden voor de buitenlander aparte eigendom over de structuren te hebben (huur het land eigenaar van het huis). Niet alleen zal dit de rechten op het land verbeteren, waardoor de belastingverplichtingen worden verminderd. Plaatselijke landbelasting Er is ook een zeer kleine belasting op niet-huurwoningen voor onontwikkeld land (lokale ontwikkelingsbelasting) opgelegd aan de persoon die het grondgebied bezit of bezit zonder een gebouw. Het tarief hangt af van de locatie, de grootte, het gebruik van het land, de indeling van de grond en de waarde van de waarde. Hervormingshervormingen in Thailand Er zijn plannen in de Thaise regering voor een nieuwe vastgoedbelasting die de huidige bouw- en landbelasting en lokale grondbelasting zal vervangen. Het nieuwe belastingstelsel zal een meer algemene belasting op onroerende goederen opleggen en elke eigenaar van grond en / of een permanente structuur die op het grondgebied is gebouwd, zal eigendomsbelasting moeten betalen (bezittingshuizen zijn niet vrijgesteld krachtens het nieuwe onroerendgoedrecht) . De nieuwe vastgoedbelasting heeft 3 maximale belastingtarieven afhankelijk van het gebruik van het onroerend goed en wordt berekend over de beoordeelde waarde van het onroerend goed: - het belastingtarief mag niet meer bedragen dan 0,5% van de beoordeelde waarde van het land en het gebouw als het voor commercieel gebruik is (vergelijkbaar met de huidige situatie) - het belastingtarief mag niet meer bedragen dan 0,1% van de beoordeelde waarde van het onroerend goed als privé-woning (nieuw) - een belasting van 0,05% van de beoordeelde waarde wordt geheven indien het land wordt gebruikt voor landbouwdoeleinden (vergelijkbaar met de huidige lokale grondbelasting) Bovenstaande tarieven zijn de maximale belastingtarieven die door de gemeenten kunnen worden aangerekend. Bijgevolg kan de bouw- en landbelasting volgens het nieuwe belastingrecht per district (artikel) verschillen. Gerelateerd ganesha logo (sfs) Eigendom van een huis (los van het land) Eigendomsoverdrachtsbelasting Ik heb het vertaald kunnen fouten instaan?

2 days ago   ·  1
Avatar

Roel van HamerenOplossing als je een vriendin hebt, schrijf het op haar naam met een geregistreerde hypotheek van jouw bij de landoffice. Ze kunnen het dan nooit verkopen alvorens dat hypotheek wordt betaald. Inwoners recht dmv akte en registratie in geelhuisboek.

2 days ago
Avatar

Luc MinneIs dat ook voor de thais ??? of aleen buitenlanders ?

2 days ago
Avatar

Peter Den OttolanderDit is OOK voor Thai nationale, MAAR Thailand zou Thailand niet zijn, aan de juiste touwtjes trekken, en het komt in orde, of de bekende enveloppe. Wij hebben ook kamers in de verhuur, we zijn van 24000 per jaar naar 9000 gezakt. En bij verhuur alleen ! Dus het bedrag is gebaseerd op volledige bezetting, elk hotel of verhuurbedrijf zit niet altijd vol. En volgens de "baas" hier, is het alleen op verhuur commercieel vastgoed. Maar misschien snappen ze het op de amphur niet zo goed, zou de 1e keer niet zijn hier.

2 days ago
Avatar

Edwin JanssenBangmakerij. Lijkt Thailandblog wel. Laten we maar terug naar NL gaan en daar belasting betalen.Beter toch?

2 days ago   ·  1
Avatar

Comment on Facebook

GROTE DRUGSVANGSTEN DWINGEN FOOD AND DRUGS ADMINISTRATION CREËREN VAN NIEUWE OPSLAGFACILITEIT

~DAT IS DE KRUKE VAN EEN WEDUWE~
(Zwols gezegde: Dat is een onuitputtelijke voorraad)

AYUTTHAYA:- De opslagplaats voor in beslag genomen drugs door recente invallen is zo vol dat over drie maanden een nieuwe opslagloods nodig is, verwacht de Food and Drug Administration.

In de nieuwe loods kan maximaal 110 ton worden opgeslagen tegen de helft in de huidige loods. Het ruimtegebrek is het gevolg van de verhevigde jacht op drugs. (Ik vraag me af hoeveel drugs verdwijnen uit dit magazijn en komen weer op straat als je weet hoeveel hebzuchtige ambtenaren er zijn. Ze moeten onmiddellijk worden vernietigd.)

De voorraad is inmiddels uitgedijd tot 9.100 kilo drugs, voornamelijk methamphetamine pillen. Ze worden maandag op de Internationale Dag van de VN tegen het misbruik van en illegale handel in brand gestoken op het Bang Pa-In Industrial Estate in Ayutthaya.

Premier Prayut heeft de bevolking opgeroepen behulpzaam te zijn bij de strijd tegen drugs, want de overheid kan het niet alleen. Hij heeft tijdens een ceremonie 216 personen, waaronder monniken, onderscheiden voor hun bijdrage aan die strijd.

Informatie en bron
Foto: Pattarapong Chatpattarasil
Tekst: Lodewijk Kuis
Bron: Thailandgek.com

Voor dit en meer, surf naar de site van de beer! ollekebolleke.info
... See MoreSee Less

GROTE DRUGSVANGSTEN DWINGEN FOOD AND DRUGS ADMINISTRATION CREËREN VAN NIEUWE OPSLAGFACILITEIT

~DAT IS DE KRUKE VAN EEN WEDUWE~
(Zwols gezegde: Dat is een onuitputtelijke voorraad)

AYUTTHAYA:- De opslagplaats voor in beslag genomen drugs door recente invallen is zo vol dat over drie maanden een nieuwe opslagloods nodig is, verwacht de Food and Drug Administration. 

In de nieuwe loods kan maximaal 110 ton worden opgeslagen tegen de helft in de huidige loods. Het ruimtegebrek is het gevolg van de verhevigde jacht op drugs. (Ik vraag me af hoeveel drugs verdwijnen uit dit magazijn en komen weer op straat als je weet hoeveel hebzuchtige ambtenaren er zijn. Ze moeten onmiddellijk worden vernietigd.)

De voorraad is inmiddels uitgedijd tot 9.100 kilo drugs, voornamelijk methamphetamine pillen. Ze worden maandag op de Internationale Dag van de VN tegen het misbruik van en illegale handel in brand gestoken op het Bang Pa-In Industrial Estate in Ayutthaya.

Premier Prayut heeft de bevolking opgeroepen behulpzaam te zijn bij de strijd tegen drugs, want de overheid kan het niet alleen. Hij heeft tijdens een ceremonie 216 personen, waaronder monniken, onderscheiden voor hun bijdrage aan die strijd.

Informatie en bron
Foto: Pattarapong Chatpattarasil
Tekst: Lodewijk Kuis
Bron: Thailandgek.com

Voor dit en meer, surf naar de site van de beer! http://ollekebolleke.info

Giovano Doomtje, Henk Van't Slot and 4 others like this

View previous comments

Jos FlachsIk heb nog wat ruimte in de kelder. Stuur ze maar langs! 😄

9 hours ago   ·  3
Avatar

Henk MeisterNu nog deze opslag overvallen.....!!

9 hours ago
Avatar

Jacky de KortRamen en deuren open dan hahaha lekker luchtje

9 hours ago
Avatar

Paul WijnbergenZe krijgen veel hulp van de bevolking, die bewaren het namelijk zelf zodat de opslag niet uit zijn voegen barst.

7 hours ago   ·  1
Avatar

John WolfVerbranden, geen opslag voor nodig. Zo gebeurd het in Nederland in verbrandingsovens

6 hours ago
Avatar

Comment on Facebook

WE GAAN HET ECHT NIET DROOG HOUDEN, MENSEN!!!

De TAKE-5 Koffiemachine - NU VOOR SLECHTS 2,230 B!!!
Nee, we willen geen mooi weer gaan spelen, maar af en toe een sprankje zon tussen de wolken door is wel lekker. Dat is waarom we je nu tijdelijk 30% korting bieden op onze koffiemachines (alleen in wit).
Jezelf verwennen met een heerlijke en eerlijke kop goeie koffie is zo wel heel erg aantrekkelijk..

En, met TAKE-5 heb je niet te maken met verplichtingen, geen contract, geen maandelijks verplichte afname en geen verborgen extra kosten.
Take Coffee as Coffee should be. TAKE-5 koffie is 100% genieten wanneer jij het wilt!

De TAKE-5 koffiepads zijn niet belastend voor het milieu. Geen plastic, aluminium of composiet materialen. 100% milieuvriendelijk!
Gemaakt van 100% gerecycled papier, gevuld met pure koffie van AA-kwaliteit.
De TAKE-5 koffiepads zijn verkrijgbaar in 3 verschillende composities: Regular, Dark en Extra Dark.

Bestel direct online of ga naar je dichtstbijzijnde Take-5 Dealers in:
Bangkok, Pattaya, Jomtien, Rayong, Chiang Mai, Koh Samui, Koh Pangnan, Koh Chang, Phuket Cha-Am, Hua Hin, Udon Thani, Khon Kaen of Nong Khai.
Kijk op onze website - www.take-5-coffee.com - voor de adressen, of neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Wil je liever direct bestellen?
Dat kan natuurlijk ook. We verzenden rap, GRATIS en veilig per EMS naar elk adres in Thailand. Ook je nabestellingen.
Dit, samen met onze snelle service en goede nazorg, maakt ook jou een tevreden koffiedrinker.

LINE: take-5-coffee
Web: www.take-5-coffee.com
Mail: sales@take-5-coffee.com
Telephone: 0903 488 453
Facebook: take-5-coffee-thailand

De TAKE-5 Koffiemachine: van 3180 B, nu voor 2230 B.
Koffiepads: 295 B voor 36 pads.

En natuurlijk zit er op de machine een ’no nonsense’ garantie, op basis van directe vervanging.
... See MoreSee Less

WE GAAN HET ECHT NIET DROOG HOUDEN, MENSEN!!!

De TAKE-5 Koffiemachine - NU VOOR SLECHTS 2,230 B!!! 
Nee, we willen geen mooi weer gaan spelen, maar af en toe een sprankje zon tussen de wolken door is wel lekker. Dat is waarom we je nu tijdelijk 30% korting bieden op onze koffiemachines (alleen in wit).
Jezelf verwennen met een heerlijke en eerlijke kop goeie koffie is zo wel heel erg aantrekkelijk..

En, met TAKE-5 heb je niet te maken met verplichtingen, geen contract, geen maandelijks verplichte afname en geen verborgen extra kosten.
Take Coffee as Coffee should be. TAKE-5 koffie is 100% genieten wanneer jij het wilt!

De TAKE-5 koffiepads zijn niet belastend voor het milieu. Geen plastic, aluminium of composiet materialen. 100% milieuvriendelijk! 
Gemaakt van 100% gerecycled papier, gevuld met pure koffie van AA-kwaliteit. 
De TAKE-5 koffiepads zijn verkrijgbaar in 3 verschillende composities: Regular, Dark en Extra Dark. 

Bestel direct online of ga naar je dichtstbijzijnde Take-5 Dealers in: 
Bangkok, Pattaya, Jomtien, Rayong, Chiang Mai, Koh Samui, Koh Pangnan, Koh Chang, Phuket Cha-Am, Hua Hin, Udon Thani, Khon Kaen of Nong Khai.
Kijk op onze website - www.take-5-coffee.com - voor de adressen, of neem hiervoor contact op met onze klantenservice. 

Wil je liever direct bestellen?
Dat kan natuurlijk ook. We verzenden rap, GRATIS en veilig per EMS naar elk adres in Thailand. Ook je nabestellingen.
Dit, samen met onze snelle service en goede nazorg, maakt ook jou een tevreden koffiedrinker.

LINE: take-5-coffee
Web: www.take-5-coffee.com
Mail: sales@take-5-coffee.com
Telephone: 0903 488 453
Facebook: take-5-coffee-thailand

De TAKE-5 Koffiemachine: van 3180 B, nu voor 2230 B. 
Koffiepads: 295 B voor 36 pads.

En natuurlijk zit er op de machine een ’no nonsense’ garantie, op basis van directe vervanging.

Thai Julie Versloot Beckschebe and Jacky de Kort like this

Mark BijvoetWebsite van take5 is offline

13 hours ago

5 Replies

Avatar

Edmond van der VloetIk heb er een gekocht een paar maanden geleden en werkt perfect!!!

13 hours ago
Avatar

Comment on Facebook

WAT MOET JE DOEN ALS DE BANK JE TILT?

~RIEN NE VAS PLUS~
(De centjes zijn niet meer van U)

CHAINAT:- Een Thaise krant berichtte een erg vervelend voorval in Chainat, in centraal Thailand. Een medewerker van een dierenwinkel ging naar de bank om geld te storten. De klerk van de bank zegt dat hij maar de helft heeft gekregen.

De medewerker en de eigenaar zijn absoluut zeker dat ze Bt 80.000 gestort hebben. Maar toen ze dat controleerden stond er maar Bt 40.000 geboekt.

De bank is Kasikorn. Die heeft beloofd om mee te werken met het onderzoek, nadat CCTV beelden lieten zien dat de klerk 2 stapeltjes van het ontvangen geld had gemaakt. Een stapel was geld dat uit de geldtelmachine was gekomen. De andere stapel niet.

Winkelbediende Wachira Ariyapongkorn, 41, deed een beroep op het Damrongtham regeringscentrum afgelopen week, nadat hij in april de storting had gedaan. Eigenaar Saisunee Oopetch was er zeker van dat ze Wichara Bt 80.000 had gegeven, om op de rekening te zetten. Wachira was er net zo zeker van dat hij het hele bedrag aan de klerk gegeven had om na te tellen. Beiden eisten inzage van de CCTV beelden, maar die konden geen uitslag geven.

De politie heeft hun klacht aangenomen, en zegt dat er twee stapels geld waren omdat er wat biljetten van Bt 500 tussen zaten, en die kunnen snel met de hand geteld worden zonder de machine. De rest waren biljetten van Bt 1000 die de telmachine ingingen.

De zaak is nog lastiger, want de eigenaresse zegt dat dit niet de eerste keer is dat de bank een fout maakt. Bij die gelegenheid stortte ze Bt 110.000 en ontdekte dat er maar Bt 11.000 was bijgeschreven. De bank heeft dat in der minne geschikt.

Na die klacht zegt de bank dat ze alle stortingen van de dierenwinkel extra goed controleren. Helaas zegt de bank nu dat ze niks kunnen doen. Totdat het Damrongtham centrum en de politie op de zaak gezet zijn, tenminste. Nu zegt de bank dat ze haar medewerking geeft aan het politieonderzoek. B. Botje denkt dat het tijd is voor de dierenwinkel om heel snel een andere bank te vinden.

Voor dit en meer, surf naar de site van de beer! ollekebolleke.info

Bron Thai Visa
... See MoreSee Less

WAT MOET JE DOEN ALS DE BANK JE TILT?

            ~RIEN NE VAS PLUS~
       (De centjes zijn niet meer van U)

CHAINAT:- Een Thaise krant berichtte een erg vervelend voorval in Chainat, in centraal Thailand. Een medewerker van een dierenwinkel ging naar de bank om geld te storten. De klerk van de bank zegt dat hij maar de helft heeft gekregen.

De medewerker en de eigenaar zijn absoluut zeker dat ze Bt 80.000 gestort hebben. Maar toen ze dat controleerden stond er maar Bt 40.000 geboekt.

De bank is Kasikorn. Die heeft beloofd om mee te werken met het onderzoek, nadat CCTV beelden lieten zien dat de klerk 2 stapeltjes van het ontvangen geld had gemaakt. Een stapel was geld dat uit de geldtelmachine was gekomen. De andere stapel niet.

Winkelbediende Wachira Ariyapongkorn, 41, deed een beroep op het Damrongtham regeringscentrum afgelopen week, nadat hij in april de storting had gedaan. Eigenaar Saisunee Oopetch was er zeker van dat ze Wichara Bt 80.000 had gegeven, om op de rekening te zetten. Wachira was er net zo zeker van dat hij het hele bedrag aan de klerk gegeven had om na te tellen. Beiden eisten inzage van de CCTV beelden, maar die konden geen uitslag geven.

De politie heeft hun klacht aangenomen, en zegt dat er twee stapels geld waren omdat er wat biljetten van Bt 500 tussen zaten, en die kunnen snel met de hand geteld worden zonder de machine. De rest waren biljetten van Bt 1000 die de telmachine ingingen.

De zaak is nog lastiger, want de eigenaresse zegt dat dit niet de eerste keer is dat de bank een fout maakt. Bij die gelegenheid stortte ze Bt 110.000 en ontdekte dat er maar Bt 11.000 was bijgeschreven. De bank heeft dat in der minne geschikt.

Na die klacht zegt de bank dat ze alle stortingen van de dierenwinkel extra goed controleren. Helaas zegt de bank nu dat ze niks kunnen doen. Totdat het Damrongtham centrum en de politie op de zaak gezet zijn, tenminste. Nu zegt de bank dat ze haar medewerking geeft aan het politieonderzoek. B. Botje denkt dat het tijd is voor de dierenwinkel om heel snel een andere bank te vinden.

Voor dit en meer, surf naar de site van de beer! http://ollekebolleke.info

Bron Thai Visa

Patrick G RustIs met mij gebeurd in 2016 bij een thaise bank,men heeft €500 van een groot bedrag niet gewisseld (dat geld was verdwenen)!Ik telde dat geld en zei wat ervan,zou uitgezocht worden , nooit meer iets van gehoord

10 hours ago
Avatar

Reinold Vlieghedirect de toeristpolis bellen

8 hours ago
Avatar

Comment on Facebook

SCHOKKENDE TACTIEKEN OM DE THAISE JEUGD EN HUN OUDERS WAKKER TE SCHUDDEN

~MET DE NEUS OP DE FEITEN GEDRUKT~
(Iemand iets zó onder de aandacht brengen, dat hij het niet langer kan negeren)

UDON THANI: - De verantwoordelijke autoriteiten kwamen gisteren naar een school in Ubon Thani om middels een bloedstollende toneel-scene de jeugd te bewegen voorzichtiger in het verkeer te zijn, dit zou één van de maatregelen moeten zijn om de enorme aantal verkeersongelukken in Thailand te verminderen.

Het aantal dodelijke ongelukken van leerlingen, die onder de 15 jaar op een brommer rijden is angstaanjagend hoog, zo lieten de autoriteiten weten.
Hoewel volgens de Thaise wet absoluut niet is toegestaan, rijden er ontzettend kinderen in de leeftijd van 10-14 jaar met brommers op de weg naar school of naar huis.
"In de afgelopen jaren is er zelfs een grote stijging geconstateerd aan leeftijd gerelateerde verkeersongelukken".
Gisteren werd er voor Nareenukun School een campagne gelanceerd om dit bloedbad te laten stoppen. Het werd bijgewoond door de gouverneur van de noordoostelijke Thaise provincie, Khun Somsak Jangtrakun, de politie, verschillende kinderbeschermingsgroepen alsook gezondheid en lokale overheden.

De organisatie had een flink beschadigde motorfiets op de weg gelegd, een flink plasje nep bloed, de omtrek het lichaam van een dode student op de weg getekend en een boekentas en verspreide boeken completeerden deze horror situatie om studenten en hun ouders zodanig te laten schrikken dat ze op het idee gebracht worden om hun gedrag te veranderen.

Een overzicht van negen provincies heeft aangetoond dat de sterfgevallen in de afgelopen jaren van de jeugd onder de 10 jaar is afgenomen maar dat er een stijging van 28% is geconstateerd bij studenten in de leeftijd van 10 tot 14 jaar.

In 2015 werden er 943 sterfgevallen van onder de 15 jaar op de Thaise wegen gerapporteerd. Van 575 sterfgevallen oftewel 61% betrof het jeugd in de leeftijdsgroep 10-14 en van deze 575 sterfgevallen waren er 378 als gevolg van het berijden van bromfietsen.

Voor dit en meer, surf naar de site van de beer! ollekebolleke.info

Informatie en bron:
Foto's: Thairath
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Thairath
... See MoreSee Less

SCHOKKENDE TACTIEKEN OM DE THAISE JEUGD EN HUN OUDERS WAKKER TE SCHUDDEN
 
      ~MET DE NEUS OP DE FEITEN GEDRUKT~
(Iemand iets zó onder de aandacht brengen, dat hij het niet langer kan negeren)

UDON THANI: - De verantwoordelijke autoriteiten kwamen gisteren naar een school in Ubon Thani om middels een bloedstollende toneel-scene de jeugd te bewegen voorzichtiger in het verkeer te zijn, dit zou één van de maatregelen moeten zijn om de enorme aantal verkeersongelukken in Thailand te verminderen.

Het aantal dodelijke ongelukken van leerlingen, die onder de 15 jaar op een brommer rijden is angstaanjagend hoog, zo lieten de autoriteiten weten.
Hoewel volgens de Thaise wet absoluut niet is toegestaan, rijden er ontzettend kinderen in de leeftijd van 10-14 jaar met brommers op de weg naar school of naar huis.
In de afgelopen jaren is er zelfs een grote stijging geconstateerd aan leeftijd gerelateerde verkeersongelukken.
Gisteren werd er voor Nareenukun School een campagne gelanceerd om dit bloedbad te laten stoppen. Het werd bijgewoond door de gouverneur van de noordoostelijke Thaise provincie, Khun Somsak Jangtrakun, de politie, verschillende kinderbeschermingsgroepen alsook gezondheid en lokale overheden.

De organisatie had een flink beschadigde motorfiets op de weg gelegd, een flink plasje nep bloed, de omtrek het lichaam van een dode student op de weg getekend en een boekentas en verspreide boeken completeerden deze horror situatie om studenten en hun ouders zodanig te laten schrikken dat ze op het idee gebracht worden om hun gedrag te veranderen.

Een overzicht van negen provincies heeft aangetoond dat de sterfgevallen in de afgelopen jaren van de jeugd onder de 10 jaar is afgenomen maar dat er een stijging van 28% is geconstateerd bij studenten in de leeftijd van 10 tot 14 jaar.

In 2015 werden er 943 sterfgevallen van onder de 15 jaar op de Thaise wegen gerapporteerd. Van 575 sterfgevallen oftewel 61% betrof het jeugd in de leeftijdsgroep 10-14 en van deze 575 sterfgevallen waren er 378 als gevolg van het berijden van bromfietsen.

Voor dit en meer, surf naar de site van de beer! http://ollekebolleke.info

Informatie en bron:
Fotos: Thairath
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Thairath

Tjien Njo, Anna Van de Hoef and 3 others like this

Leen Gastwat is er nou zo moeilijk aan! gewoon die brommers afpakken en plat persen, dat zullen ze toch wel begrijpen.

12 hours ago   ·  1

2 Replies

Avatar

Bart Munsters2 keer per jaar een school reisje naar een ziekenhuis en een mortuarium om te helpen

11 hours ago
Avatar

Jan van PaesschenSerieuze boete geven bvb 5000 bath en meer discipline door de politie en brommerke afpakken voor een periode dan gaan ze da leren .Ik weet ook niet van welke leeftijd ze mogen rijden ik zie bij ons in het dorp kinderen van 10 jaar zonder helm en de ouders laten dat toe die mogen ze van mij ook straffen.

10 hours ago
Avatar

Gijsbertus BalBeginnen bij alle scholen .

9 hours ago
Avatar

Comment on Facebook

DE POLITIE VAN SRI RATCHA IS OP ZOEK NAAR EEN ACTIEVE KRUISEN-RUIKER

~HIJ ZAL NU WEL LONT RUIKEN~
(Ergens het vermoeden toe hebben / het gevaar tijdig aanvoelen)

SRI RATCHA: - De verslaggevers van Thai Rath werden door de 24-jarige Khun Bunnam Phosri er op geattendeerd dat er in zijn dorp, gelegen onder de rook van Pattaya, iets raars aan de hand was.

De verslaggevers namen eens een kijkje en konden niets anders concluderen dat zij gestuit waren op een geheime "schatplaats" van een ondergoed ruiker, in het bargoens gaat dit door als een kruisen-ruiker.

Op de tweede verdieping van een verlaten huis achter een metaalwerkwinkel zagen ze honderd paar onderbroekjes en panties op de vloer liggen.

Khun Bunnam was hen voorgegaan om het waarschijnlijk 'gestolen' damestextiel aan te wijzen, zodat er geen twijfel kon bestaan dat dit de bergplaats van een collectioneur zou gaan.

De Thaise jongen legde uit, dat bij zijn baas van het metaalwerkers bedrijfje de tas was gestolen, hij ging onmiddellijk op onderzoek uit om te kijken of de dief de tas niet ergens had neergegooid.

Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij in de verlaten huis over het ondergoed struikelde.

Thai Rath deed verder onderzoek maar bij de politie, doch er waren geen meldingen binnen gekomen van waslijndiefstal of iets in die richting. De hoofdrolspeler in deze anekdote heeft waarschijnlijk een stevige fetisch om het aroma van de bovengenoemde artikelen in te ademen. Wel zou de plaatselijke koddebeier een onderzoekje instellen.

Voor dit en meer, surf naar de site van de beer! ollekebolleke.info

Informatie en bron:
Foto's: Thai Rath
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Thai Rath
... See MoreSee Less

DE POLITIE VAN SRI RATCHA IS OP ZOEK NAAR EEN ACTIEVE KRUISEN-RUIKER

           ~HIJ ZAL NU WEL LONT RUIKEN~
(Ergens het vermoeden toe hebben / het gevaar tijdig aanvoelen)

SRI RATCHA: - De verslaggevers van Thai Rath werden door de 24-jarige Khun Bunnam Phosri er op geattendeerd dat er in zijn dorp, gelegen onder de rook van Pattaya, iets raars aan de hand was. 

De verslaggevers namen eens een kijkje en konden niets anders concluderen dat zij gestuit waren op een geheime schatplaats van een ondergoed ruiker, in het bargoens gaat dit door als een kruisen-ruiker.

Op de tweede verdieping van een verlaten huis achter een metaalwerkwinkel zagen ze honderd paar onderbroekjes en panties op de vloer liggen.

Khun Bunnam was hen voorgegaan om het waarschijnlijk gestolen damestextiel aan te wijzen, zodat er geen twijfel kon bestaan dat dit de bergplaats van een collectioneur zou gaan.

De Thaise jongen legde uit, dat bij zijn baas van het metaalwerkers bedrijfje de tas was gestolen, hij ging onmiddellijk op onderzoek uit om te kijken of de dief de tas niet ergens had neergegooid.

Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij in de verlaten huis over het ondergoed struikelde.

Thai Rath deed verder onderzoek maar bij de politie, doch er waren geen meldingen binnen gekomen van waslijndiefstal of iets in die richting. De hoofdrolspeler in deze anekdote heeft waarschijnlijk een stevige fetisch om het aroma van de bovengenoemde artikelen in te ademen. Wel zou de plaatselijke koddebeier een onderzoekje instellen.

Voor dit en meer, surf naar de site van de beer! http://ollekebolleke.info

Informatie en bron:
Fotos: Thai Rath
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Thai Rath

Henk Assenberg and Didi Voorwa like this

View previous comments

Adrie DevriesTommy ze zoeken je

14 hours ago
Avatar

Willem Johannes LaderKees heeft daar toch een condo gehuurd ?

13 hours ago
Avatar

Jacques BalkBam De Wilde ze zoeken je

12 hours ago
Avatar

Johan de Goeij555

10 hours ago
Avatar

Gijsbertus Bal

Attachment9 hours ago
Avatar

Comment on Facebook