IN NOVEMBER 2017 WORDT ER EEN INDRUKWEKKENDE VLOOTSCHOUW IN DE BAAI VAN PATTAYA GEORGANISEERD

  0
  16458
  Wanneer:
  14 november 2017 – 23 november 2017 hele dag
  2017-11-14T00:00:00+07:00
  2017-11-24T00:00:00+07:00
  Waar:
  Pattaya beach
  Beach Rd
  Muang Pattaya, Amphoe Bang Lamung, Chang Wat Chon Buri 20150
  Thailand
  Contact:
  Procincie Chonburi en gemeente Pattaya


  PATTAYA:- Afgelopen vrijdag kondigde de vice-gouverneur van Chonburi, Khun Chaicharn Iamcharoen, dat de voorbereiding van de vlootschouw 2017 ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Asian gestart zijn. Dit evenement zal in de periode van 13-22 november in de baai van Pattaya en bij Sattahip plaatsvinden .

  De aankondiging werd gedaan tijdens een speciale tweedaagse zitting van de provinciale administratie Chonburi, waarbij onder andere hoge officieren van de Koninklijke Thaise Marine en vertegenwoordigers van de gemeenteraad van Pattaya aanwezig waren.

  Volgens de vice-gouverneur moet d vlootschouw beschouwd worden als een conferentie van marine-commandanten van alle ASEAN-landen, met hun schepen aanwezig zullen zijn. De deelnemende landen zullen een aantal gemeenschappelijke manoeuvres uitvoeren waarbij zij gezamenlijk reddingsoperaties ingeval van natuurrampen en ongevallen op zee laten zien. Daarbij ligt de nadruk van de oefeningen op het redden en verzorgen van gewonden.

  Dit jaar is de vlootschouw een beetje extra aangekleed omdat het de 50ste verjaardag van de Aziatische landen markeert. Naast de vlootschouw zullen er een tal van andere evenementen worden georganiseerd, te denken aan vloot presentaties, bootraces en vliegshow’s, zo vertelde Khun Chaicharn tegen de verslaggevers. Hij voegde er nog aan toe, dat hij een groot aantal bezoekers uit de ASEAN-landen verwacht.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here